Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2021 m. spalio 11 d., pirmadienis

Kaip atpažinti, kad Antikristo dvasia jau pasaulyje #2 iš 4

 Discerning the Spirit of Anti-Christ already in the World #2 of 4

 Sveiki,

 Aš naudojau Hitlerį kaip istorinį fašizmo pavyzdį ir lyginau istoriją su tuo, kaip Biblija apibūdina  būsimą vyriausybę, vadovaujamą žmogaus, kurį mes vadiname „antikristu“. Tada aš palyginau juos su tuo, kaip viso pasaulio vyriausybės elgėsi


su „Covid“ ir opozicija įvairiai politikai ir įstatymams, kurie buvo priimti, siekiant ieškoti panašumų.

 Tolesnė Danieliaus knygos  įžvalga: Danielio 7: 15-28

„Ir iš dešimties ragų, kurie buvo jo galvoje, ir iš kitų, kurie kilo, ir prieš kuriuos trys krito; net ir iš to rago, kuris turėjo akis, ir burną, kuri kalbėjo labai didelius dalykus, o jo išvaizda buvo griežtesnė nei jo bendražygių. Aš pamačiau, ir tas pats ragas kariavo su šventaisiais ir nugalėjo juos ... “

 

Frazė „tvirtesnis“ pažodžiui reiškia: „... atrodė didingiau nei jo bendraminčiai“. Kitaip tariant, jo išvaizda, pristatymas, buvimas yra didingesnis nei likę 7 ragai (valdovai/regionai). Jis tapo likusių 7 ir pavergtų 3 lyderiu, nesvarbu, ar jiems tai patinka, ar ne.

 

Ekonominė ir politinė krizė yra priemonė fašizmui pakilti į valdžią. Tuo metu lyderis ir valstybė tampa vieninteliu akcentu.

 Apreiškimo 8: 8–12 matome, kad į Žemę trenkiasi  asteroidai/kometos, o tai blokuoja 1/3 saulės ir nuodija 1/3 vandenynų. (1 smūgis į sausumą, 1 smūgis į vandenyną). 9 skyrius pradedamas aprašymu, kai dulkių debesis nuo tų smūgių užtamsina saulę ir sukelia odos opas 5 mėnesius. Apsvarstykite ekonominę ir politinę krizę. Užblokavus 1/3 saulės spindulių ir 1/3 vandenynų apsinuodijus, nedelsiant bus didžiulis maisto trūkumas. Atsirastų ekonominis chaosas. Badavimas. Medicinos sistemos sugenda perpildytos ir dar daugiau. .

 

Iš šių sunkumų pakyla žmogus Europoje, naujas tarptautinėje politikoje. Jis nėra vienas iš 10 pagrindinių valdovų, tačiau tvirtina, kad turi visus atsakymus. Jis bus puikus kalbėtojas ir privers savo kryptį tapti dominuojančia. Tada jis pasakys, kad turi turėti neribotas galias valdyti - jūs prisiminsite iš praėjusios savaitės Apreiškimo 17:13 sakoma, kad kiti karaliai atiduoda savo galią šiam „mažam ragui“. Kaip ir ankstesni fašistų lyderiai, jis pasakys, kad problemos yra tokios didelės, kad reikalauja visiškos nacionalinės vienybės - o krikščionys/žydai trukdo pažangai ir darbotvarkei.

 

Rašte sakoma, kad jis „kariaus su šventaisiais“, kai nukreipia dėmesį nuo tų nelaimių į tas, kurios trukdo pažangai. Jie yra kalti, nesusivienys su likusiais žmonėmis, kad prisiektų jam ištikimybę, reikalingą ekonominėms ir visuomenės problemoms išspręsti. Fašizme, jei nesutinkate su lyderiu, esate pažymėtas nepatriotišku. Problemos yra tokios didelės, kad 100% vienybė jas išspręs; ši grupė stovi jam kelyje.

 

Tai yra vienas iš labiausiai pranašiškų dalykų, kuriais dalinuosi mūsų dienai - stebėkite, ar kaltinami krikščionys, konservatoriai ir tie, kurie nesutinka su vyriausybe, vaizduojami kaip tie, kurie trukdo vyriausybei (-ėms) įvykdyti savo darbotvarkę. Apreiškimo 11: 18 sakoma, kad „tautos buvo piktos“ - stebėkite, ar tarp tautų išsivysto nacionalinis pyktis.

 

Nuodėmės žmogus: Jis įves skaitmeninę valiutą, kuri supaprastins ekonomines problemas, kai valdys valdžią, ekonomiką ir religiją. Jis naudoja (galbūt nematomą) skaitmeninę tatuiruotę ant galvos ar rankos tiems, kurie pirmiausia turi prisiekti jam ir jo sistemai. Galbūt įdomu: https://news.rice.edu/2019/12/18/quantum-dot-tattoos-hold-vaccination-record/

 

Žmonės, prisiekiantys ištikimybę, pasidaro tatuiruotę („ženklą“), leidžiančią jiems pirkti ir parduoti. Tiems, kurie atsisako prisiekti, bus įvykdytos mirties bausmės arba priversti gyventi be ekonominės prieigos prie prekybos, o tai reiškia, kad reikia pasikliauti namuose pagamintu maistu ir draugų tinklu. Ar mes matėme panašius dalykus praeityje? Taip, senovės Romos imperijoje, Vokietijoje, SSRS ir panašiai; tie, kurie nepriklausė sistemai, gyveno naudodami kitas  priemones.

 

Hitleris - pirmtakas

Fašizmas visiškai kontroliuoja, kai įvyksta nacionalinė ekstremali situacija. Pranašystėse tai yra dvigubas asteroido/kometos smūgis į planetą. Mūsų dienomis galima pastebėti šių elementų „Covid“ krizės valdyme. 1933 m. Depresijos metu  daug žadėdamas paversti Vokietiją pasaulio lyderiu, Hitleris buvo paskirtas kancleriu. Po kelių savaičių parlamento pastate kilo gaisras. Šią nacionalinę ekstremaliąją situaciją jis panaudojo plačioms galioms prisiimti. 1933 m. Buvo priimti įstatymai ir veiksmai, liepiantys žmonėms boikotuoti žydų verslą, tačiau žmonės iš esmės nepaisė įstatymų.

 

Žydams, krikščionims, konservatoriams, politiniams priešams ir kitiems buvo duoti dėvėti trikampiai ženkleliai (arba dvigubi trikampiai), kurie juos pažymėjo kaip nepriklausančius politinei ir ekonominei sistemai. Jie pasirinko trikampius, nes kelių sistema kaip įspėjimus naudojo trikampius ženklus, todėl visi žinojo, kad forma reiškia „įspėjimas“.

 

Žydų geltonoji Dovydo žvaigždė yra garsiausia, tačiau jie taip pat turėjo rožinius homoseksualiems vyrams, juodus lesbietėms, prostitutėms, psichikos ligoniams, violetinius religiniams pacifistams ar kultams (pavyzdžiui, Jehovos liudytojams) ir pan. Šie žmonės turėjo veikti už ekonomikos ribų. Žydai galiausiai buvo uždaryti  į daugiau nei 70 getų visoje Europoje, kur jie turėjo pasirūpinti vieni kitais, neturėdami galimybės patekti į prekybos vietas. Daugelis badavo, kol buvo surinkti iš getų ir išsiųsti į stovyklas.

 

Kai Hitleris įtvirtino savo galias, tai privertė žmones pasisakyti už jį arba prieš jį. Iš pradžių jis daugiausia dėmesio skyrė padėti vargšams vykdant nacionalines maisto programas, kuriant infrastruktūrą ir teikiant darbo vietas. Mussolini Italijoje įkūrė fašistų partiją, ir karalius paprašė suformuoti vyriausybę, kad sustabdytų komunizmo pažangą. Kontroliavime jis taip pat buvo susitelkęs į socialines programas, skirtas padėti vargšams, įskaitant nacionalines darbo programas, skirtas infrastruktūrai kurti, ir žiauriai numalšinti priešinimąsi bauginant, areštu ir dar blogiau.

 

Antikristas, nuodėmės žmogus, pasinaudos stichinėmis ir žmogaus sukeltomis nelaimėmis, kad suvaldytų 3 valdovus, užimdami jų vietą, sukurs nacionalinę ekonominę politiką, imsis precedento neturinčių galių ir pareikalaus ištikimybės pareiškimų.

 

Būdinga prisiminti: fašistinės vyriausybės kaltina grupę žmonių dėl to, kas negerai, ir įtikina likusius gyventojus, kad viena grupė yra kalta dėl jų bėdų. Ir galbūt dar svarbiau, kad ta grupė ar tos grupės trukdo pažangai. Tai pateisina veiksmus prieš tuos žmones.

 

Mūsų dienomis: tai reiškia, kad laisva ir nepriklausoma spauda negali egzistuoti. Apreiškimo 13: 13-15 ir kitur aiškiai nurodoma, kad nuodėmės žmogus yra „žvėries“ ir jo vyriausybės stebuklų propagandos ekspertas, sukeliantis žmonių jo baimę. Jame kalbama apie nuodėmės žmogų, darantį stebuklus, kurie daro įspūdį visiems - tai apibūdina manipuliuojamą spaudą, skleidžiančią informaciją visuomenei, kaip įsako nuodėmės žmogus.

 

Antrojo pasaulinio karo Vokietijoje, Italijoje, SSRS ir net Senovės Romoje  žiniasklaida buvo šališka , kalbant apie tai, kaip informacija buvo platinama visoje imperijoje. Ar šiandien matome, kad žiniasklaida - spauda, ​​menas, pramogos - suvienija savo informaciją nacionalinei darbotvarkei? Ar matote, kad žiniasklaida tyčiojosi ar tyčiojasi iš grupės (-ų), kuri su jais nesutinka, ir kaltina juos kaip neišmanančius ir stabdančius visuomenę bei darbotvarkę? Tai fašizmas ir anti-kristo dvasia.

 

Fašizmas dėl savo prigimties turi tapti vis agresyvesnis ir smurtinis, tobulėjant nacionalinei darbotvarkei, taip pat ir opozicija šiai darbotvarkei. Nacių Vokietijoje 1933 m. Prasidėjęs paprastas žydų boikotas peraugo į žydų verslo vandalizmą, o paskui baigėsi mirties stovyklomis, kaip minėta aukščiau.

 

Statybose buvo nagrinėjamos teismo bylos, kuriose sąmoningai buvo išskirti asmenys, kad jie galėtų pateikti pavyzdžių. Spauda ir menas tapo nacių partijos balsu. Ketvirtajame dešimtmetyje vokiečių kultūra pasikeitė visais frontais ir sutelkė dėmesį į žydų, krikščionių, komunistų, intelektualų ir kitų kaltinimą dėl tautos problemų. Ar mūsų dienomis matome panašius dalykus, susijusius su „Covid“ ar politika?

 

Atsimintinos charakteristikos: žiniasklaida, tapusi vyriausybės ranka, tai užuomina apie nuodėmės valdovą. Tai fašizmo ženklas, laisvos ir nepriklausomos spaudos ir žiniasklaidos pabaiga. Stebėkite, ar melas kartojasi nuolat, kol žmonės ima jais tikėti. Fašizmui įsigalėjus, dideli pažadai ir paprasti sprendimai sudėtingiems atsakymams bus pristatyti nemąstančiai balsavimo grupei ir piliečiams, o žiniasklaida ir menas taps  bendrininkais.

 

Kitą savaitę mūsų tyrimas parodys, kad būsimasis nuodėmės režimo žmogus reikalauja (kaip to reikalauja fašizmas) atsisakyti asmeninių teisių .... tikiuosi, kad tai bus įdomu, iki to laiko palaiminimai,

 

John Fenn

www.cwowi.org ir parašykite man el. paštu cwowi@aol.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.