Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2021 m. spalio 18 d., pirmadienis

Kaip atpažinti, kad Antikristo dvasia jau pasaulyje #3 iš 4

 Discerning the Spirit of Anti-Christ already in the World #3 of 4

 Sveiki,

 Šiandien aš apžvelgsiu dar keletą kitų nuodėmės  žmogaus valdžios savybių ir tai,


ką mes matome savo dienomis.

 Individualumas baigiasi

 Apreiškimo 13: 5-8 pasakoja apie nuodėmės žmogų: „... jis kalbės didelius ir siaubingus dalykus apie dangaus Dievą, ir jam bus duota 42 mėnesiai valdyti ... ir jam buvo duota kariauti su šventaisiais ... ir jis turėjo valdžią visiems žmonėms, kalboms ir tautoms ... ir visi, kurių vardai nėra įrašyti Avinėlio gyvenimo knygoje, jį garbins ... kas turi ausį, girdėti..."

 

Tai tik viena ištrauka, kuri mums sako, kad tarp Europos tautų bus vienybė „garbinti“, prisiekti šiam valdovui. Mums sakoma, kad jis blogai kalbės apie viską, kas yra Dievas ir dieviškus dalykus, ir piktžodžiaus Jo vardui. Tačiau viena grupė, „šventieji“, atsisako prisiekti, todėl jis ir gyventojai turi atsikratyti tų, kurie atsisako būti jam pavaldūs.

 

Kai sporto komanda tikrai žaidžia kaip komanda, individualumas baigiasi. Kiekvienas asmuo tampa didesnės visumos dalimi ir tai reiškia, kad kiekvienas komandos narys turi prisidėti prie didesnių komandos pastangų. Jei komandos narys nežaidžia pagal numatytą standartą, jis pakeičiamas.

 

Kai vyriausybė vienija visus žmones vienu tikslu, individualumas turi baigtis. Svarbu tik to asmens vaidmuo stambesnėse „nacionalinės komandos“ pastangose. Kiekvienas, kuris nesielgia kaip tikėtasi,  yra išskiriamas ir pakeičiamas tuo, kas gali atlikti tą darbą. Individualumas baigiasi nacionalinių interesų naudai. Tie, kurie maištauja, yra pažymėti kaip nepatriotiški.

 

Aukščiau pateiktame tekste sakoma, kad nuodėmės žmogus turės valdžią daugeliui tautų, kalbų ir žmonių. Visi suvienys savo tikslą, kol jis kariaus su šventaisiais per tą 42 mėnesių teroro valdymą. (Danielius nurodo, kad jo valdžia bus 7 metai, o Jėzus paskutiniuosius 3,5 metų vadina „didelių vargų“ laiku, Mt 24, 21)

 

Istorijoje: 1933 m. Gegužės 1 d. Hitleris paskelbė nacionalinę šventę, skirtą Vokietijos ir jos darbuotojų didybei paminėti, tačiau jau kitą dieną jo sukarintos pajėgos perėmė visas profsąjungos pareigas ir privertė visus darbuotojus prisijungti prie vienos nacionalinės profesinės sąjungos. Priekyje. Didysis verslas palaikė šiuos veiksmus, nes jiems tai reiškė didesnį pelną, o sujungus visas profesines sąjungas į vieną, atlyginimai sumažėjo 25%, darbuotojų apsauga nutrūko ir pan.

 

Tačiau tai suteikė tautai bendrą žvilgsnį, tikslą, suvienijantį visus (mėlynus apykaklės darbuotojus) darbo sąjungoje. Fašizmas prisiminkite, mano, kad bendras gėris turi viršenybę prieš asmeninį gėrį. Mokyklos, ruošiančios darbuotojus - nuo prekybos mokyklų iki universitetų, buvo suderintos su nacionaliniu tikslu, todėl, kad  karta būtų mokoma mąstyti pagal vyriausybės politiką.

 

Ar mūsų dienomis matome darbo ir verslo suvienijimą, sutinkantį su vyriausybės politika, kad jie galėtų surinkti daugiau pinigų sau? Ar matome, kaip švietimo sistemos įgyvendina vyriausybės darbotvarkę? Ar galime pamatyti, kaip ši dvasia sukuria sceną, kad amžiaus pabaigoje kita rinkėjų/žmonių karta būtų ištikima  žmogui ir sistemai, nes ji mąsto kaip jis, išskyrus „šventuosius“?

 

Įsimintinos charakteristikos: neleidžiami nesutariantys balsai. Akcentuojama tautinė vienybė, o kiekvienas, kuris netiki pažadais ar šalies vizija, kurią apibūdina lyderis, yra persekiojamas ir kaltinamas dėl to, kad trukdo pažangai. Švietimas, žiniasklaida, vyriausybė vieningai kontroliuoja, ką žmonės galvoja.

 

Sutarčių sudarymas ir pažeidimas

Fašistinės vyriausybės reikalauja plėtros, kad prisidėtų prie nacionalinės vienybės. Mūsų tekste iš apreiškimo sakoma, kad nuodėmės žmogus valdys tautas, kalbas ir žmones. Mes jau žinome, kad jis pakils iš 10 valdovų ir užims 3 karalių vietą. Karaliai valdo žmones. Iš to, kad jis pakyla iš 10, kad išimtų 3 ir valdytų likusius 7, atskleidžia, kad jis nori išplėsti savo valdžią.

 

Mato 24:15 Jėzus patvirtina klasikinį Danieliaus pranašystės supratimą. Danieliaus 9: 26-27 Danieliui sakoma:

 

„... ateinančių žmonių princas sunaikins miestą ... jis patvirtins sandorą (sudarys sutartį) 1 savaitei (7 metams) ... ir tos savaitės viduryje (3,5 metų jis) sustabdys aukas ir aukojimus ... “

 

Jėzus tai patvirtino Mato 24: 15–20: „Kai matysite pranašo Danieliaus pranašautą  bjaurybę, kas ją skaito, tegul supranta. Tada tegul Judėjoje bėga į kalnus ir nesustoja  ant stogo  susirinkti savo daiktų, o lauke esantis žmogus neturėtų bėgti namo pasiimti savo daiktų. Ir gaila  žindančių vaikus tuo metu! Melskitės, kad tai neįvyktų nei žiemą, nei šabo dieną, nes tada bus didelis vargas, kokio dar niekada nebuvote matę, ir nebent tos dienos būtų sutrumpintos ... “

 

Nuodėmės žmogus, žmonių kunigaikštis, kuris ateis sunaikinti miesto, pirmiausia sudarys 7 metų sutartį su Izraeliu, tada tą sutartį nutraukia pusiaukelėje.

 

Hitleris ir sutartys

1938 m. Rugsėjo 30 d. Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Italija ir Vokietija pasirašė Miuncheno susitarimą arba Miuncheno „Betrayl“ susitarimą, nes jis perdavė Vokietijai tuometinę Čekoslovakiją. Nevilis Chamberlinas grįžo į Angliją triumfuodamas, įsitikinęs, kad susitarė su Hitleriu, o tai reiškia, kad jis neplės nacistinės Vokietijos. Po metų Hitleris įsiveržė į  Lenkiją, sulaužydamas savo paties 1934 m. pasirašytą nepuolimo sutartį su ja.

 

Istorija užfiksuoja Romą, nacistinę Vokietiją, Italiją, SSRS ir kitas vyriausybes, kurios buvo visiškai arba iš dalies fašistinės, jėga plečiamos, sudaromos sutartys, ir jos laužomos. Taip Danielius ir „Apreiškimas“ apibūdina antikristo valdžią, kai jis plečiasi ir kariauja su šventaisiais - kaip tai darė Roma, taip padarė Vokietija, SSRS ...

 

Ar mūsų laikais matome įstatymų ar sutarčių priėmimo ir jų pažeidimo elementus?

Galima teigti, kad pirmosios pastangos išplėsti fašistinės vyriausybės sienas prasideda nuo vidaus sienų; Politinių, teisminių ir konstitucinių ribų peržengimas siekiant fašistinės darbotvarkės. Mes tikrai tai matome pasaulio tautose, ir atrodo, kad antikristo dvasia yra to dalis. Šio teiginio priežastis yra ta, kad ten, kur stumiamasi prie laisvos valios ribų ir kaip veikia visuomenė, grupė ar grupės kaltinamos už tai, kad prieštarauja vyriausybės darbotvarkei.

 

Pirmoji nacistinės Vokietijos plėtra prasidėjo politiškai, reiškiant pretenzijas tautoms, su kuriomis jie turėjo ankstesnę istoriją. Senoji Prūsija valdė didžiąją dalį to, ką šiandien vadiname Rytų Europa, iki pat senosios geležinės uždangos. Įtraukė tokias tautas kaip Lenkija, Latvija, Lietuva - taigi Hitleris norėjo tų žemių ir pagrįstai puolė jas remdamasis istorinėmis Prūsijos teritorijomis. Panašiai elgėsi ir Rusija prieš keletą metų įsiveržusi į Ukrainos Krymą.

 

Dvasia, pateisinanti ekspansiją, bus anti-Kristaus valdžios dalis. Ieškokite mažesnių politinių partijų Europoje, norinčių senų laikų galios ir prestižo, norinčių atkurti tai, kas buvo, ir pateisindamos jų mintyse gerbiamą istoriją. Atminkite, kad fašizmui įveikti reikia ekonominių sunkumų, todėl stebėkite, ar ekonominiai sunkumai atveria duris daugiau politikos krypčių, kurias matėme istorijoje ir kurios yra pranašaujamos.

 

Individualumas baigiasi antikristo valdžia ir kitomis fašistinėmis vyriausybėmis. Mes matome, kad tai ateina į pasaulį pranašystėse, kai kuriuos iš šių elementų matome ir mūsų dienomis. Mes tai matome istorijoje. Kai matote mūsų dienomis sudarytas sutartis, ieškokite detalių, jei jos leidžia plėsti prekybą ir daugiau nei politinės įtakos.

 

Tai taip. 2001 m. Spalio mėn., Kai JAV priėmė Patriotų įstatymą, aš paklausiau Tėvo, ar jis turi apie tai nuomonę, ar gali man ką nors apie tai pasakyti. Jo atsakymas man liko: „Įstatymai, kurie buvo priimti siekiant apsaugoti mano tautą, vieną dieną bus panaudoti prieš juos“.

 

Ieškokite tokio dvejopumo ar jo potencialo įvairių vyriausybių priimtuose įstatymuose ... kitą savaitę jis bus aptartas paskutiniais elementais, kurį reikia pabrėžti, o tada santrauka, kuri, tikiuosi, paliks jums ramybę ir dalykus apie kuriuos reikia galvoti ir laukti ... iki tol, laiminu,

John Fenn

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.