Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2021 m. spalio 1 d., penktadienis

Antikristo dvasios atpažinimas, ji - jau pasaulyje 1 iš 4

 Discerning the Spirit of Anti-Christ already in the World #1 of 4

 Sveiki, Tai yra asmeninis tyrimas, kuriuo nelabai norėjau pasidalyti, tačiau jaučiau stiprų paskatinimą, taigi jis čia. Tikiuosi, kad tai suteiks įžvalgų apie dvasines jėgas, veikiančias šiandien visame pasaulyje. Kai


studijavau šiuos dalykus, buvau palaimintas.

 Daugelio vyriausybių elgesys su „Covid“ yra baisiai panašus į Biblijos aprašymus apie Antikristo valdžią. Pradėjau studijuoti, ką Raštai sako apie Antikristą, kokią vyriausybę (politiką) jis sukuria, ir nustebau, kad dvasia yra panaši į tai, kaip vyriausybės elgiasi su koronavirusu, skiepais ir kaukių nešiojimo įgaliojimais mūsų dienomis.

 

Kai įtraukiau pasaulio istorijos studiją ir lyginau ją su vyriausybės stiliumi, kurią apibūdina raštas , paaiškėjo, kad tai yra Antikristo dvasia. Aš nesakiau „antikristas“ kaip žmogus, bet yra įtraukta Antikristo dvasia. 1 Jono 2: 18 ir 4: 3 mums sakoma, kad Antikristo dvasia jau yra pasaulyje, ir ji neigia, kad Jėzus Kristus yra Viešpats.

 

Kryptis, kuria eina didžioji pasaulio dalis,  yra fašizmas. Aš apibrėšiu fašizmą, tada išvardinsiu keletą Žodyje matytų Antikristo valdžios aprašymų, tada įvesiu pasaulio istoriją, kad suprastume, kur einame.

 

Fašizmo apibrėžimas

 

Žodis kilęs iš lotynų kalbos „fasces“, reiškiantis lazdelių pluoštą, sujungtą kaip vienetas. Pirmą kartą jis buvo naudojamas Senovės Romoje, kai teisėjai surišdavo lazdas ar kirvius ir nešdavosi arba rodydavo juos kaip savo gyvybės ar mirties autoritetą prieš juos gyvenančius piliečius. Pavyzdžiui, viena lazda būtų teisminė, kita - įstatymų leidžiamoji, kita - vykdomosios Romos valdžios šakos, susietos kaip viena. Teisėjas priminė piliečiui, kad jis valdo visą Romos svorį ir turi gyvybės ir mirties galią. Tas visos valdžios sujungimas vieno valdovo rankose yra fašizmo bruožas.

 

Fašizmas apima valdžios galios sujungimą vieno asmens rankose. Istorijoje matomos fašizmo charakteristikos: pavyzdžiui, Adolfas Hitleris, apima tai, kad fašistų lyderiai į valdžią ateina ne karine jėga, o politiniais procesais. Tada, būdami valdžioje, jie jėga įtvirtina valdžią sau neteisėta veikla, tačiau tai, ką jie daro, vyriausybėje sulaukia nedaug rimtų prieštaravimų. Jie yra priekabiautojai. Jie sudaro sutartis ir tada jas sulaužo. Fašistai į valdžią pakilo dėl ekonominės krizės. Jie kaltina ir persekioja kitus žmones dėl tautos bėdų. Jie yra geri kalbėtojai, reikalaujantys ištikimybės ir lojalumo, baudžiant mirties bausme arba įkalinimu. Jie siekia sujungti valdžią, ekonomiką ir religiją.

 

Mes matome visus šiuos elementus ir daugiau prognozuojamus Šventajame Rašte apie Antikristo valdžią, ir matome daugelį šių dalykų vykstančių mūsų dienomis visame pasaulyje.

 

Kaip Šventasis Raštas apibūdina „nuodėmės žmogaus“, kurį mes vadiname „Antikristu“, valdžią:

Jis pakyla į valdžią iš pavaldžių pareigų. Danieliaus 7: 8

Valdymui jis naudoja politines, o ne karines priemones. Danieliaus 7: 8, Apreiškimo 17: 12-14

Atėjęs į valdžią, jis laviruoja, kad centralizuotų valdžią sau. Danieliaus 7: 8

Jis atkreipia visą piliečių dėmesį, nukreiptą į jį kaip į aukščiausią lyderį. Apreiškimas 13: 16-18

Jis bando suvienyti politiką, ekonomiką ir religiją. Apreiškimas 13: 16-18

Jis ateina į valdžią ekonominių ir nacionalinių krizių metu. Apreiškimas 13: 16-18

Jis reikalauja absoliutaus lojalumo ir pažadų vykdymo, grasinant mirtimi. Apreiškimas 13: 8-10, 16-18

Jis yra geras kalbėtojas, įžūlus, pateikiantis viziją, kas gali būti. Danieliaus 7:20

Dėl visuomenės nelaimių jis kaltina ir persekioja kitas grupes. Danieliaus 7:21, Apreiškimo 13: 7

Jis pateikia paprastus sudėtingų problemų sprendimus. Apreiškimas 13: 4-10

Jis sudaro ir tada sulaužo sutartį (-is). Danieliaus 9:27, Mato 24:15

 

Danieliaus 7: 8: Jis pakyla į valdžią iš pavaldžių pozicijų politinėmis, o ne karinėmis priemonėmis:

„Aš pagalvojau apie 10 ragų, ir štai tarp jų (iš apačios) iškilo dar vienas mažas ragas, prieš kurį buvo trys pirmieji ragai, išrauti iš šaknų, ir štai šiame rage buvo akys kaip žmogaus akys ir burna, pasakojanti didelius dalykus “. ir „šitie 10 karalių ... atiduoda žvėriui savo valdžią ir galią ...“ Apreiškimo 17: 12-13

 

Šis mažas ragas nėra pradinių 10 valdovų/regionų dalis. Jis neturi pozicijos nei valdžios, bet pakyla iš apačios, kad iš trijų  paimtų valdžią. Jis „nuplėšia 3 ragus iš šaknų“ ir užima jų vietą. Jis kalba „puikius žodžius“. Jis turi akis kaip žmogus - parodo, kad yra vizijos žmogus, galintis kalbėti „didelius dalykus“, puikią viziją ir ateities planus. Jie suteikia jam savo valdžią. Hebrajų kalba yra mintis, kad žodžiai yra įžūlūs arba „aukšti“, pompastiški.

 

Fašistas Hitleris buvo tos pačios dvasios kaip ir mažasis ragas.

Hitleris subūrė aplink save nedidelę grupę vyrų, priekabiautojų ir nusivylusių, tačiau, išskyrus tai, kad buvo banditų lyderis, jis neturėjo politinės valdžios. 1920 m. Vasario mėn. Kalboje jis pristatė 25 punktų platformą Nacionalsocialistų demokratų partijai (naciams). Pavadinimas buvo „Bendras gėris prieš asmeninį gėrį“. Skamba pažįstamai mūsų dienomis? Jis pasakė ir kitų kalbų, keletą pavadinimu „Kodėl mes esame antisemitai“ ir (arba) šia tema.

 

1923 m. Miunchene apie 2000 nacių, daugiausia apsirengusių juodai, pradėjo pulti mažumas ir politiškai nepageidaujamus žmones, ypač komunistus ir žydus. Jie šturmavo alaus salę bandydami įvykdyti perversmą. Po dviejų dienų Hitleris buvo areštuotas ir uždarytas į kalėjimą. Būdamas kalėjime jis parašė savo manifestą „Mein Kampf“ („Mano kova“).

 

Dėl tų 2000 žmonių riaušių Miunchene Hitleris tapo žinomas tautai. Išėjęs į laisvę Hitleris suprato, kad negalės jėga perimti Vokietijos; Jis turėjo pasinaudoti politiniu procesu, kad įgytų valdžią, o tada, kai bus valdžioje, galėtų valdyti kaip karalius. Didžiąją 1920 -ųjų dalį jis praleido kurdamas politinę organizaciją, parlamento rinkimuose surinkęs net 6% balsų. Tačiau jis vis dar buvo tik regiono vadovas, neturintis didelio nacionalinio poveikio.

 

Po to, kai 1929 m. Spalio mėn. Akcijų rinka žlugo, jo ugningos kalbos atkreipė tautos, besitraukiančios iš depresijos, dėmesį. 1930 m. Jis surinko 30% balsų, paskui 37% - 1932 m. Jie pavadino jį „būgnininku“, nes jis kėlė didžiausią triukšmą, ir manė, kad gali jį valdyti suteikdami jam balsą. 1933 m. Balandžio mėn. Buvo priimti pirmieji įstatymai, raginantys piliečius boikotuoti žydų verslą. Piliečiai iš esmės ignoravo įstatymus, todėl bėgant metams buvo priimta daugiau įstatymų, o vėliau išaugo iki vandalizmo ir išpuolių prieš žydus ir jų verslą. Ar mūsų dienomis vyksta tokie dalykai prieš krikščionis, žydus ir konservatorius? (taip, JAV ir kitur).

 

Matome, kaip Danielius apibūdina būsimą „mažą ragą“, kylantį dešimtuko gretose, pagaliau galėdamas pasiekti tašką, kur jis gali išrauti 3, kad užimtų jų vietą. Tai padarė Hitleris - ta pati dvasia, todėl tas pats procesas. Ir Hitleris, ir buvęs žurnalistas iš Italijos Mussolini pradėjo turėdami labai menkus vaidmenis vyriausybėje. Jie buvo geri kalbėtojai, kalbėjo apie didelius pažadus ir tautos viziją, tačiau, būdami valdžioje, sutramdė visą pasipriešinimą. Jų bendra tema buvo daugelio gėris (teisės) prieš asmens gėrį (teises).

 

Kaip tai taikoma šiandien?

Jei pradėsite matyti sukarintas grupes, žmones agresyviai puola  konservatorius, krikščionis ir visus, kurie priešinasi jų požiūriui; tai Antikristo dvasia, fašizmas. Ieškokite garsių ir garsiai kalbančių žmonių, kurie nėra aukšto rango pareigose, bet garsėja tarp mažesnių pasekėjų grupių, veikiančių kaip tam tikras neoficialus vyriausybės partijos ar filosofijos balsas. Ieškokite žmonių, kurie siūlo paprastus sudėtingų problemų sprendimus ir kaltina žmonių grupę dėl netinkamų dalykų arba trukdo pažangai. Ar matėte, kurį nors iš šių elementų savo vyriausybėje ar visuomenėje? Tai fašizmo elementai.

 

Būdinga prisiminti: istorija ir raštas rodo, kad fašistai neperima vyriausybės karine jėga. Jie tai daro kaip charizmatiški lyderiai, kurie pakyla į valdžią per demokratinį procesą, o paskui pasinaudoja papildoma valdžia neteisėtomis priemonėmis.

 

Manau, kad daugelis, skaitantys šią 1 dalį, gali įžvelgti kai kurių Antikristo dvasios bruožų savo vyriausybėje. Tai nereiškia, kad vyriausybė yra visiškai nusiteikusi prieš Kristų, bet mes matome, kad ta dvasia veikia tautose. Kaip sakiau pradžioje, tai tyrimas, kurį aš padariau asmeniškai, o ne doktrininis teiginys. Ir tai yra labai trumpa mano didesnio tyrimo dalis, tai tik keli punktai. Tiesiog tyrimas, kad aš (mes) galėčiau atpažinti, kada dvasia yra prisirišusi prie vyriausybės politikos, žmonių, su kuriais kalbamės, kaip suprantame naujienų antraštes ir įvykius ir pan.

 

Kitą savaitę pradėsime nuo to, ką Raštai sako apie ekonominę ir visuomenės krizę, leidžiančią nuodėmės žmogui pakilti į valdžią, kodėl jie kaltina kitus ir pan. Palyginsime tai su „Covid“ ekonomine krize ir kaip vyriausybės ją sprendžia, ir vėl pažvelgsime į istoriją.

 

Iki tol (tikiuosi, kad tai pasirodys įdomu ir vers susimąstyti), palaiminimai,

John Fenn  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.