Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2021 m. rugpjūčio 27 d., penktadienis

 

2021 m. Rugpjūčio mėn. Informacinis biuletenis

Sveiki ,

 Jei ketinate dalyvauti mūsų Naujosios Anglijos konferencijoje spalio 8–11 d., Dabar pats laikas registruotis. Registracija bus baigta rugsėjo 6 d., Iki to laiko liko mažiau nei 3 savaitės. IR jei atvykstate ir planuojate apsistoti pas mus pirmadienį


ir antradienį aplankyti draugų Stove ir tada aplankyti Meino pakrantę, PRAŠYKITE mums el. Laišką adresu cwowi@aol.com. Išlaidos už motelius ir maistą bus jūsų, bet jei atsiųsite el. Laišką, galime padėti pasiūlyti nakvynę sekmadienio-antradienio naktimis.

 

Esame labai nusivylę, kad šiemet mūsų konferencijos Nyderlanduose ir Latvijoje turėjo būti atšauktos - laukiame ateinančio laiko susitikimui!

 

Zoom susitikimai - žr. Aukščiau

Keliaudami negalime turėti laiko „Zoom“ internetiniams susitikimams, tačiau kai kelionių tvarkaraštis tampa lengvesnis, galime juos vėl suplanuoti.

 

Kiti „Zoom“ susitikimai, kaip matote aukščiau, yra trečiadienį, rugsėjo 8 d., 19 val. Centriniu JAV laiku, ir šeštadienį, 11 d., 10 val. Centriniu JAV laiku. Priminimai el. paštu nebus siunčiami, todėl apskaičiuokite laiko juostų skirtumus ir, jei reikia, nustatykite priminimą, kad galėtumėte prisijungti prie mūsų!

 

Projektai

Naujojo Testamento namų surinkimų modelis yra toks, kad vietinis namų surinkimas  rūpinasi savo poreikiais pirmiausia pats. Mūsų laikais  tai gali apimti tokius dalykus kaip automobilių remontas, kurio pats savininkas neįstengia apmokėti , sąskaita už elektrą, maistas, nuvežimas žmogaus, kuris pats negali vairuoti   automobiliu pas gydytoją ar į parduotuvę ir pan.

 

Bet kai atsiranda poreikis, kuris yra didesnis nei vietinis kūnas gali įstengti jį patenkinti, jie kreipiasi į tinklą. Tai matome Apaštalų darbų 11 skyriuje, kai Antiochijos surinkimai kartu su Pauliumi ir Barnabu atsiuntė auką į Judėją, kur žmonės patyrė badą. Tai matome II korintiečiams 8, kai Paulius iš įvairių surinkimų gauna aukų padėti Jeruzalės vargšams. CWOWI laikosi tos pačios vietinių  atsakomybės schemos, tačiau padeda, kai poreikiai yra didesni, nei gali susitvarkyti vietinis kūnas.

 

Kai kurie iš šių didesnių „CWOWI“ tinklo poreikių yra ne tik vieną kartą, bet kartais ir nuolatiniai. Kadangi „Cwowi“ yra tiek daug šalių, poreikiai gali būti įvairūs - nuo to, kam reikia finansinės pagalbos ES, JAV ar Kanadoje, iki to, mokyti pradėti savo verslą Liberijoje, skubi pagalba Haityje, mokslas ir kompiuteriai Kenijos studentams, „kiaulių projektas “, našlaičiai Ugandoje ir pan.

 

Taip pat turime didžiulį poreikį pasirūpinti transportu, kad keli Afrikos lyderiai galėtų aplankyti naujus namų surinkimus kitose Afrikos tautose. Keliavimas  Afrikoje dažnai yra sunkus , sausumos keliais  ir pavojingas. Tačiau tai yra nuolatinis lėktuvų bilietų ir išlaidų poreikis, kad vadovai galėtų aplankyti vieni kitus.

 

Poreikiai visada yra didesni, nei turime grynųjų pinigų, ir mes negalime ištisas dienas siuntinėti  el. laiškų kiekvieną kartą, kai vieno iš mūsų tinklo surinkimo poreikis yra didesnis, nei jie gali jį patenkinti. Taigi mes kuriame savo svetainės skyrių, kuriame galime paskelbti visus „didelius“ tinklo poreikius, kad žmonės galėtų ten eiti ir duoti, kas gali ir nori padėti. Šiuo metu turime skiltį „naujienos apie tinklą“ ir ji tikriausiai bus susijusi su tuo puslapiu - sekite naujienas - norėjau visiems pranešti, kad ieškome efektyvių būdų, kaip Kristaus kūnas galėtų pasirūpinti didesniais poreikiais mūsų tinkle.

 

Kiaulės, kiaulės ir dar daugiau kiaulių - vienas iš vykdomų projektų yra „kiaulienos“ projektas Ugandoje, kur mes galėjome dosniai paaukoti, iš viso nupirkome 60 nėščių paršavedžių po 3 po 20 rinkinių ir mokėme šeimas „CWOWI“ tinkle. Pirmoji kiaulių grupė veisiasi, o kai kuriuos paršelius planuojama atiduoti kitoms šeimoms, kad jie galėtų gauti pajamų ir maisto, o tuo pačiu metu nusipirkti daugiau kiaulių skirtų kitoms šeimoms. Ugandoje yra daugiau nei 200 „CWOWI“ priklausančių namų bažnyčių, ir mes norėtume padėti kuo daugiau žmonių.

 

Jei norite paaukoti kiaulienos projektui ar bet kokiam kitam aukščiau paminėtam poreikiui, kol kas parašykite apie savo auką pranešimų skiltyje ir mes išsiųsime ją norimam poreikiui.

 

Pranašiškas - priminimai ir keletas papildomų minčių

 

Iš gegužės mėnesio elektroninio biuletenio, ką Viešpats man sakė sausio ir kovo mėnesiais:

"Daugelis susisiekė su manimi klausdami, ar vakcina nuo Covid yra" žvėries ženklas "- NE,  taip nėra. Bet tai, ką pamatysite, yra  ekonominių apribojimų pradžia tiems, kurie nesiskiepija.

 

 Jūs" Išgirsite apie įmones, kurios samdo tik tuos, kurie buvo paskiepyti. Išgirsite apie su švietimu ir mokykla susijusius skiepijimo reikalavimus. Neskiepytų asmenų kelionių apribojimai, visi susiję su ekonomika ir tai veda į  socialinių tinklų sekimą, stebėjimą.  Tą vertinimo sistemą  jau matėme ; „Twitter“ ir „Facebook“ pašalina įrašus, kurie skiriasi nuo tų bendrovių įsitikinimų. Tai yra socialinės vertinimo sistemos pradžia, kuri taps vis įkyresnės,  „didysis brolis“, nagrinėjantis jūsų socialinės žiniasklaidos komentarus susies tai  su jūsų kreditų ataskaita - ir panašūs dalykai “.

 

„Prieš daugelį metų, kai 1991 metais nusileido geležinė uždanga, pamačiau naujienų pranešimą apie baisias Rytų Vokietijos policijos bylas žinomas kaip „Stasi“. Vakarų žurnalistai stebėjosi, kad tiek daug kaimynų šnipinėjo savo draugus ir slapta pranešinėjo apie jų veiklą „Stasi“, o tai pagerino jų poziciją jų atžvilgiu. “

 

„Kai pamačiau tą reportažą per televiziją ir apie tai galvojau, Viešpats su manimi prakalbo  ir pasakė:„ Ateis diena, kai jiems nereikės kaimynų tinklo, nes šnipinėjimas bus atliekamas elektroniniu būdu “. Tai buvo daug anksčiau nei atsirado internetas, ir aš nesupratau, ką Jis man sakė. Dabar aš tai suprantu “.

 

Iš birželio mėnesio elektroninio naujienlaišio :

"Vienas iš dalykų, kuriuo anksčiau dalijausi , ką gavau Viešpaties aplankymų metu, buvo tai, kad Prezidentas turės tai, ką mes vadinsime" suvokimo“ problemomis. Viešpats tuo metu pasakė:" ... jos taps vis labiau pastebimos, kol  taps akivaizdžios visiems, o užkulisiuose bus planuojama, kaip „pereiti “. Kiek man tada sakė, dabar ir artimiausiais mėnesiais mes esame tuo laiku. Tai bus matoma. Paskutinis šių metų ketvirtis bus ypač svarbus keliais lygiais. "

 

„Jis liepė melstis už šiuos dalykus, nes galutinis rezultatas (kur jis viskas krypsta) būtų didžiulis smūgis, verčiantis priimti  sprendimą kiekvienam “, arba tai gali būti daug diskusijų keliantis klausimas ir gali būti ištęstas per kelis mėnesius. Yra prašymas melstis už jo sveikatą , už tautą-už tautos gerovę, už taiką, nes Jis taip  nori, kad melstume už visus, kad galėtume gyventi tyliai ir sąžiningai dievobaimingai “.

 

Meldžiuosi, kad bet koks rimtas įvykis neįvyktų, kad JAV būtų taika, o mes galėtume gyventi tyliai ir dievobaimingai. Kai Jis pasakoja man maldos dalykus, prisimenu, ką Jis sakė Mato 24: 15 ir 20. Ten jis pranašavo, kad į šventyklą ateina antikristas, bet paskui paprašė maldos, kad tai neįvyktų žiemą ar šabo dieną. Tokia yra maldos galia.

 

Pranašiškas atnaujinimas

Vienas iš dalykų, kuriuos Viešpats tuo metu pasakė - sausį prieš inauguraciją, kai jis kalbėjo apie prezidento „pažintines“ problemas, kurias matysime - buvo tai, kad kitas „gimdymo sąrėmis“ pasauliui ir JAV prasidės rugpjūtį ir ypač rugsėjį . Matant naujienas, visuose frontuose aišku, kad viskas vėl prasideda - gimdymo skausmas yra suspaudimas, susitraukimas ir tai skausminga. Jis sakė, kad tai  bus metų pabaiga ir kitas pavasaris. Vėliau pasidalinsiu daugiau, kuo galiu dalintis ir kas atrodo išmintinga.

 

Žvėries ženklas

Kaip aprašyta Apreiškimo 13: 15-18, žmonėms pirmiausia įsakoma garbinti žvėrį arba būti nužudytiems. Tiems, kurie garbina žvėrį, ant kaktos ar riešo suteikiama elektroninė tatuiruotė, leidžianti jiems pirkti ar parduoti. Ženklas yra ekonomiškas ir, atrodo, tai įvyks paskutinėje to, ką mes vadiname Sielvarto periodo  pusėje.

 

Vienas iš dalykų, apie kuriuos man kalbėjo Tėvas, yra skaitmeninė valiuta ir tai, kad  ateis momentas, kai vyriausybė (-ės) pereis prie skaitmeninės valiutos, kai tik jos taps pakankamai populiarios, kad nustelbtų nacionalines valiutas. Mes dar nesame ten ir aš dvejoju ar  dalintis kažkuo , kas vyks tolimesnėje ateityje, tačiau išmintingi stebės įvykius, kad pamatytų, į kur tai krypsta.

 

Istorija pasikartos, nes ji susijusi su privačiu verslu, prie kurio prisijungia vyriausybė arba jis suskaidomas, kad valdžia galėtų dominuoti. JAV kai kurie prisimins, kad anksčiau buvo viena telefonų kompanija „Ma Bell“, kurią vyriausybė suskaidė į keletą „Baby Bells“.

 

Šiais laikais matome, kad socialinės žiniasklaidos įmonės yra de facto liberalios vyriausybės ir spaudos ginklai, o ne vyriausybės skaldomos. Ateis diena, galbūt po paėmimo, išpranašauto žydų trimitų šventėje, dėl kurio teisieji mirusieji prisikels, o gyvieji bus pakeisti, kai Europos federalinė vyriausybė įtvirtins skaitmeninę sistemą.

 

Anksčiau šioje erdvėje pasidalinau, kaip nematoma tatuiruotė, uždėta ant kaktos ar riešo, buvo sukurta siekiant sekti vaikų skiepijimo įrašus išsivysčiusiose šalyse. Ši nematoma skaitmeninė tatuiruotė, kaip supratau, iš to ką perskaičiau  gali būti lengvai pritaikyta taip, kad suteiktų banko informaciją.

 

Antikristo dvasia yra pasaulyje, todėl visų šių dalykų modeliai egzistuoja, tačiau jie dar nėra įsigalėję. Taip vadinamieji klaidingi pranašai patenka į bėdą, jie mato dalykų modelį arba atpažįsta netinkamą dvasią, prisišliejusią  prie judėjimo ar veiksmo, ir tai vadina „Žvėries ženklu“.

 

Tai neteisinga, tačiau dvasia jau veikia  pasaulyje, kaip parašyta Jono 4: 3-4,  4 eil. yra svarbi: „3) .... antikristo dvasia jau yra pasaulyje. 4) Bet jūs, Dievo vaikeliai, jau įveikėte ją, nes Kuris  jumyse yra didesnis nei tas, kuris  pasaulyje “.

 

Nebijokite - sekite ramybę savo dvasioje. Jūs turite Kristų, mes laimime!

 

Toks šis naujienlaiškis. Dėkojame už jūsų finansinę paramą ir tikime jūsų davimu tinkle ir kad jūs taip pat prisiminsite ir mūsų poreikius.

 

Dėkojame už maldos prašymus, kuriuos rašote ir siunčiate el. Paštu, žinokite, kad esate labai vertinami ir už jus meldžiamės!

 

Laiminame

John & Barb, Brian & Amy

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.