Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2021 m. liepos 5 d., pirmadienis

 UFO‘s , Aliens

NSO, ateiviai

Sveiki,

 Šis klausimas tapo dažnesnis  per pastaruosius kelis mėnesius, kai  JAV vyriausybė viešai paskelbė informaciją  apie NSO.  Pradėkime nuo pradžių. Šis reiškinys yra arba iš Dievo, arba ne. I pastraipa Jono 4: 1-3: "Nepasitikėkite kiekviena dvasia, mieli mano draugai, bet ištirkite  jas, kad sužinotumėte, ar jos


kilę iš Dievo, ar ne. Nes pasaulis yra pilnas melagingų pranašų."

"Galite jas išbandyti tokiu paprastu būdu: kiekviena dvasia, pripažįstanti faktą, kad Jėzus Kristus iš tikrųjų tapo žmogumi, yra kilusi iš Dievo, tačiau dvasia, neigianti šį faktą, nėra iš Dievo. Ji ateina iš antikristo, apie kurio atėjimą esate perspėti, ir kuris (dvasia) jau yra pasaulyje “. „Filipiečiams NT“

 

Bet kuri dvasia, bet koks pasireiškimas ir bet kokia Dievo patirtis pripažins, kad Jėzus Kristus atėjo kūne ir yra Dievas.

 

Be to, Jėzus sakė, kad Šventoji Dvasia ves mus į visą tiesą. Jei reiškinys yra iš Dievo, jis pripažins, kad Jėzus yra Viešpats, tačiau jis taip pat ves žmogų giliau į savo vaikščiojimą su Dievu, giliau į Dievo dalykų tiesas.

 

Plaukiojant aplink  kaip žuvis ...

 

Prieš daugelį metų, kai vyko taip  vadinamas „Brownsville“ prabudimas, Pensakoloje, Floridoje,  į mano kabinetą atėjo 8 žmonės iš Argentinos su daugybe klausimų apie Amerikos tikėjimą. Jie buvo buvę Pensakoloje, taip pat Toronte, ir matė, kaip krikščionys, keistai atrodo,  trūkčioja ir net krinta ant grindų, o tie, kurie buvo  aplinkui sakė, kad ant tų žmonių buvo Dievo Dvasia.

 

Jie sakė, jog  Argentinoje  matė, kaip  iš žmogaus išvarė demoną ir jį atstatė. Aš taip pat pasidalinau savo patirtimi, kad Amerikos krikščionys neturi ignoruoti to fakto, kad  evangelijose jie mato, kaip demonai priversdavo žmones, su kuriais susitikdavo  Jėzus, kristi ir kratytis, ir Jėzus išvarydavo  demonus,  ir daugelis suprasdavo ,  kad žmogų palietė Šventoji Dvasia.

 

Mes padarėme išvadą, kad viskas yra arba Dievas, arba velnias, arba asmens kūnas. Šiame kontekste tai tinka ir NSO.

 

Prieš metus...

Dar kai buvome paaugliai, mano būsima žmona Barbara su drauge  vieną vakarą važiavo į draugės namus. Jas ėmė sekti NSO. Nors būdami paaugliai, mes visi žinojome apie demonus ir Dvasios dovanas, o demonų išvarymas buvo įprastas dalykas. Tai buvo mūsų pirmosios demonų išvarymo patirties dienos, ir būtent tuo gyvenimo laikotarpiu pirmą kartą išgirdau demoną kalbant per asmenį, iš kurio jį išvariau, pirmą kartą pamačiau, kaip demonas prieš išeidamas verčia  žmogų  verstis ir suktis stebėjau ir kitus reiškinius, aprašytus evangelijose.

 

Kai jos draugė važiavo neapšviesto kaimo tamsoje, sukdama posūkius ir keisdama kelius, norėdama atsikratyti jas sekusio švytinčio disko, Barbara prisipildė ryžtu. Pasisukusi savo vietoje  veidu į tą objektą  ore , kuris įkyriai jas sekė, ji pasakė: “Aš imu valdžią virš tavęs ir įsakau tau palikti mus ramybėje  ir dingti  Jėzaus vardu  ", ar panašiai, ir tučtuojau tas objektas dingo!

 

Jei jos nebūtų žinoję apie savo valdžią  ar būtų labiau patiklios, tas demonas, pasireiškiantis kaip NSO, galėjo ir toliau  priekabiauti, sukeldamas baimę ir spekuliacijas, suardydamas jų tikėjimą. Laimei, nors  paaugliai nauji Viešpatyje, jie žinojo, jei patirtis yra iš Dievo, Jėzus bus pripažintas ir patirtis turės apreiškimą iš Dievo.

 

Tiesos dvasia

Tai yra interneto rykštė - tiek daug balsų pasako tiek daug dalykų žmonėms, kurie niekada nelavina savo nuosavo sugebėjimo išgirsti savo Ganytojo balsą.

 

Iki interneto, jei  taikydamas sveiką nuovoką   žmogus  suprasdavo,   kad asmuo yra keistas ar nesąžiningas, jis padarys išvadą  ir asmuo bus izoliuotas, nes tada nebuvo platformos, kur būtų galima pasidalinti savo idėja su masėmis. Tačiau internetas visiems leido naudotis platforma, o paieškos sistemos gali lengvai padėti rasti keistų idėjų turinčių žmonių. Kai šie žmonės susiranda vienas kitą, jie sudaro grupę, kuri pagal savo dydį ir apimtį suteikia patikimumo tiems, kurie stebi tą žiniatinklį ar žiūri jų vaizdo įrašus.

 

Ši daugybė balsų sugadina sveiką nuovoką, kuri, deja, nebėra taip visuotinai naudojama, kaip anksčiau buvo įprasta.

 

Visi šie balsai nukreipti į  krikščionis tam, kad atitolintų nuo mūsų Mokytojo balso. Tai trukdžiai, ir, deja, gyvename dienomis, kai žmonės veltui praleidžia ištisas valandas naršydami kompiuteryje, kad patvirtintų balsų pagrįstumą. Kartu su klaidingu saugumo jausmu, bendraudami su žmonėmis, kuriuos pagal kompiuterio bendravimo pobūdį visada skiria atstumas, krikščionis gali išsibalansuoti tame, kuo tiki. Ypač jei jie neturi tikrų santykių, kurie išlaikytų pusiausvyrą.

 

Mes žinome, kad neturėsime visų atsakymų, kol nepateksime į dangų, todėl didžioji gyvenimo dalis yra spekuliacijos, o dauguma jų neverta jūsų laiko ir pastangų. Jūs esate Aukščiausiojo Dievo vaikas. Jūs esate dangaus pilietis. Jūs turite Kristų savyje ir Kristaus protą savo dvasioje. Investuok savo laiką į svarbius dalykus, neleiskite laiko nesvarbiems.

 

Kristaus protas

I Korintiečiams 2: 9-16 Paulius moko, kad akis, ausis ir vaizduotė negali žinoti, ką Tėvas mums paruošė, bet mes turime Šventąją Dvasią, kuri mums tai atskleidžia. Ji ieško Tėvo širdies, norėdamas pamatyti, ką Jis mums paruošė.

 

Paulius tęsia 12-12, sakydamas, kad dvasingas žmogus turi dvasiškai atskirti natūralius pojūčius ir tai, ką sako mūsų dvasios žmogus: „Dvasiniai dalykai turi būti lyginami su dvasiniais dalykais.“

 

Ir: "Tai turi būti dvasiškai atpažįstama". Štai ką jis sako: "Natūralus žmogus nesupranta Dievo Dvasios dalykų, nes tai  kvailumas jam, natūraliam žmogui. Jie turi būti dvasiškai suprantami. Bet jūs turite Kristaus protą."

 

 Atkreipkite dėmesį, kad mes neturime Jėzaus proto - Jėzus negyvena jūsų širdyje. Kristus gyvena. Jėzus yra žmogus, asmuo, prisikėlęs iš numirusių dabar pašlovintu kūnu. Bet mes turime Kristų ir Jo protą - Kristus reiškia dievybę, pagal Tėvo Dvasią turime Jo protą savo dvasioje.

 

Jei nori išmokti gyventi pusiausvyroje ir malonėje, turi išmokti lyginti natūralų ir Kristaus protą savyje. Tai procesas. Šiame kontekste tai, ką mes žinome apie NSO ar dar ką nors, yra toks: jei tai yra iš Dievo, jis pripažins, kad Jėzus yra Viešpats, ir nuvers žmones giliau į tą tiesą. Jei ne, tai ne iš Dievo. Tai kūnas, kažkas natūralaus, arba šėtonas, žaidžiantis žaidimus su žmonėmis. Nesivelkite į šėtono žaidimus.

 

Išmokite, kaip „padėti daiktus ant lentynos“, kad vėliau būtų galima juos apsvarstyti, net jei tas svarstymas įvyks tik danguje. Yra keletas dalykų, kurie tik trukdo ir neverta jų tyrinėti...

 

Nauja tema kitą savaitę, laiminu,

John Fenn,

www.cwowi.org ir siųskite man el. laišką adresu cwowi@aol.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.