Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2021 m. liepos 27 d., antradienis

2021 m. Liepos mėn. CWOWI Informacinis biuletenis

 July 2021 Newsletter

Sveiki ,

 Kur dingo vasara! Mes ruošiamės pradėti savo vasaros pabaigos rudens kelionių sezoną ir dėkojame už jūsų maldas. Jūs taip pat dalyvaujate mūsų maldose - ačiū, kad atsiunčiate mums savo maldos prašymus, į juos žiūrima labai rimtai.  Pirma, keletas naujienų. Mes


atidžiai stebime kelionę į ES į konferenciją Nyderlanduose. Nuo šios dienos JAV valstybės departamentas išleido įsakymą „Negalima keliauti“ (raudona) į Nyderlandus. Galutinį sprendimą priimsime maždaug kitą savaitę. Sekite naujienas mūsų Savaitės minčių antraštėje.

 

Naujojo Hampšyro konferencija - mūsų pastarojo savaitgalio konferencija JAV šiemet vyks spalio 8–10 dienomis Mančesteryje, Naujajame Hampšyre. Penktadienio vakaras prasideda nuo kepsnių, kad visi galėtume dar kartą susitikti ar atnaujinti draugystes. Visą dieną šeštadienį bus mokymas, garbinimas, maldos įvairiuose užsiėmimuose. O sekmadienio rytą mes kraunamės daiktus. Jei galite likti pirmadieniui ir antradieniui prisijungti prie mūsų ir pasigrožėti rudens spalvomis, praneškite mums. Mūsų planas būtų pirmadienį važiuoti iki Stowe, pakeliui pamatyti Vermonto grožį, praleisti ten naktį, tada antradienį nusileisti į Meino pakrantę. Jei atvykstate į konferenciją, praneškite mums čia (cwowi@aol.com), jei dar norite čia praleisti 2 papildomas dienas - Naujosios Anglijos konferencija visada tam labai tinka.

 

Šiandien  daugeliui

 Kristaus kūne (taip pat ir cwowi) sunkūs laikai , reikia sutelkta į Viešpaties paiešką kasdieniuose iššūkiuose: gyvybei pavojingose ​​sveikatos diagnozės, finansinės, šeimos problemos, susirgimai Covidu ir (arba) paskelbti karantinai.

 

Gyvenimą keičiantys įvykiai dažnai priverčia mus susimąstyti, kur yra  Psalmyno 103: 1–5 pažadai: išgydymas, išsigelbėjimas nuo sunaikinimo, vainikavimas švelniu gailestingumu ir malone, jaunystės atnaujinimas?

 

Daugeliui gyvenimas labiau panašus į „Šiame pasaulyje turėsite priespaudą; nebijokite, nes aš nugalėjau pasaulį “. Jono 16:33

 

Yra tiek daug „balsų“, kad kartais sunku išgirsti Viešpaties balsą. Kai gyvenimas atneša staigmenų  mes galvojame, kad „ ne taip aš įvaizdavau gyvenimą“, Viešpats mus vėl nukreipia susimąstyti , kodėl būtent mes vaikštome su Juo? Jis visada ragina mus grįžti prie pirmosios Meilės.

 

Hebrajams 10:32 mus skatina; „kviečia prisiminti buvusias dienas, kai pirmą kartą atėjai pas Viešpatį ...“ Kviečia prisiminti Jo ištikimybę, stebuklus,Jo buvimą mūsų gyvenime. Prisimindami Jo ištikimybę praeityje, mes tikime, kad Jis taip elgsis ir  ateityje.

 

Priimti savo praeitį?

 

Kai Viešpats lankosi pas mane, jis visada labiau jaudinasi dėl to, kas vyksta Jame, nei dėl to, kas yra pasaulyje. Noriu turėti tą pačią perspektyvą. Šio mėnesio serija „Reclaimed“ yra būtent apie tai. Mums norisi pamiršti laiką iki Kristaus, o galbūt ir dalį jo po to, kai pažinome Jį.

 

Bet jei pažvelgtume į Naująjį Testamentą, pamatytume, kad Paulius pripažįsta savo ir kitų praeitį. Pirmajame laiške korintiečiams 6: 9–11 Paulius išvardija daugybę visų rūšių nuodėmių ir tada sako: „Ir tokie buvote kai kurie iš jūsų! Bet dabar jūs esate nuplauti, dabar esate pašventinti, dabar jūs išteisinti Viešpaties Jėzaus Kristaus vardu ir Dievo Dvasia “.

 

I Timotiejui 1: 12-15 Paulius išvardija savo praeities nuodėmes, įskaitant piktžodžiavimus, Kristaus kūno persekiojimą, sužeidimu s padarytus kitiems, ir baigia sakydamas: „Jėzus Kristus atėjo į pasaulį, kad išgelbėtų nusidėjėlius, kurių pagrindinis aš esu ! "

 

Paulius nešlavė praeities po kilimu. Jis nėjo į išlaisvinimo tarnavimą, neieškojo vidinio išgydymo, neieškojo, kas jam pranašautų ir uždėtų rankas, kad jis galėtų pašalinti savo praeities prisiminimus , praeitį iki  Kristaus. Jis pripažino, tai netgi priėmė tai, kas jis buvo. Jis to neišmetė, nes tai prisidėjo prie to, kas jis buvo kaip apaštalas Paulius.

 

Kai Paulius 3:13 filipiečiams parašė: „Tai vienas dalykas, kurį aš darau, užmiršdamas tuos dalykus, kurie man už nugaros, ir veršiuosiu link aukščiausio  Dievo pašaukimo Kristuje Jėzuje “, prieš atvykdamas jis pirmiausia išvardijo savo nuodėmingo gyvenimo detales, iki to laiko, kai jis atėjo pas Viešpatį. Jis leido savo praeičiai prisidėti prie to, kuo tapo.

 

Štai kodėl

Pačiame nuodėmės viduryje Paulius rado Viešpatį. Tas pats pasakytina ir apie jus bei mane. Dėl šios priežasties aš priimu savo nuodėmingą praeitį ta prasme, kad būtent ten radau Jėzų. Pažindamas nuodėmę, aš dar labiau įvertinau tai, ką Jėzus padarė dėl manęs. Jei niekada nebūčiau patyręs nuodėmės, sunkumų, nebūčiau pažinojęs tamsių savo sielos gelmių, iki galo nepažinčiau ir nevertinčiau malonės.

 

Tai panašu į Pauliaus diskusiją apie Mozės įstatymą Romiečiams 4–7. Tai atnešė nuodėmės pažinimą, bet atvedė jį ir prie Kristaus. Todėl jis vertino gyvenimą, nuvedusį jį prie Jėzaus. Tas pats ir jums.

 

Kai Viešpats paliečia mus dėl mūsų praeities, Jis palieka atmintį, bet pašalina skausmą. Štai kaip jūs žinote, kad gavote „vidinį išgydymą“ - atmintis išlieka, bet ne skausmas. Kai skausmas praeis, galite pamatyti savo išgelbėjimo įrankį.

Savo mokymų serijoje aš labiau į tai gilinuosi, bet aš pabaigsiu šituo. Dievo kultūroje  vertinami mūšio randai. Jis vertina sunkumus, kuriuos patyrėme. Kodėl? Nes visa tai prisideda prie to, kas esame Jame. Lygiai taip pat vertinamas šeimos palikimas ne dėl grožio, bet dėl ​​jo istorijos, taigi ir Viešpats mus vertina už mūsų istoriją.

 

Pauliaus laikais Romos kariuomenė siekė tam tikro tipo asmenų tapti kariais. Jie ieškojo lauke dirbusių vyrų, pavyzdžiui, ūkininkų ir ūkinio darbininkų ir panašių. Jie norėjo vyrų, kurie galėtų patirti sunkumų, kurie pažinojo  sunkumus savo gyvenime. Paulius liepė Timotiejui 2: 2 ištverti sunkumus kaip kareiviui - būtent tai jis ir minėjo.

 

Kodėl gyvenimas sunkus? Kodėl Viešpats vertina sunkumus, su kuriais susiduriame gyvenime? I Petro 4:10 jis rašo: „Kaip kiekvienas žmogus gavo malonę, taip suteikite tą malonę kitiems,  suprasdami, kad jūs esate daugialypės Dievo malonės tvarkytojai“.

 

Tai reiškia; žinok, kur buvai, kai radai Viešpatį, ir vertink tai, kur radai malonę. Tai tave paverčia vadybininku, tos malonės valdytoju, ir Jis tikisi, kad tą malone tarnausi kitiems. Gyvenimas yra sunkus. Bet tai patvirtina Jo malonę vėl ir vėl. Pažvelkite į Jo ištikimybės praeityje įrašus ir nebijosite ateities, nes Jis įrodė save vėl ir vėl.

 

Pranašiškai kalbant: Šiuo metu esame „užliūliuoti“, netrukus pasaulį užklups dar viena gimdymo banga - nenusiminkite, likite Jame. Klausyti Jo balso kartais geriausia pašalinti balsus, kurie kalba ne taip kaip Jis. Ateitis šviesi tiems, kurie yra Kristuje, susitelkite į savo pirmąją meilę.

 

Dar kartą ačiū už jūsų dovanojimą ir maldas, jūs neįsivaizduojate, kaip esate vertinami, kaip esate mylimi ir už jus meldžiamės - ačiū!

 

Laiminu ,

Džonas ir Barbara, Brianas ir Amy

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.