Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2020 m. sausio 16 d., ketvirtadienis

Kur galima rasti stebuklus ? 2d.


John Fenn.Weekly Thoughts. Where will Miracles be Found #2 10/01/20


Sveiki,
Pažiūrėkime, kur stebuklai vyko Naujajame Testamente
Dažnai griežtai teigiama pastorių ir mokytojų, kad dauguma Jėzaus ir apaštalų stebuklų buvo padaryta namuose arba viešai, paprastai kaip paraginimas, kad kongregacija turi išeiti į gatves.  Pastorius tada tampa ragintoju ir kongregacija jaučiasi kalta, nes liudyti praeiviui nepatogu ir pažeidžia normalias socialinio elgesio normas.

Mes skaitome apie Jėzaus stebuklą, kai Jis pavertė vandenį vynu namuose, ir pritardami linktelėjame ir gal būt stebimės, kaip galėjo atrodyti tos vestuvės. Mes matome visus kitus išgydymus, kurie įvyko namuose, kartais netgi kai Jis valgė, ir galbūt mes suvokiame, kad Lozorius buvo prikeltas iš mirties savo namuose. Mes skaitome, kad Sekminės įvyko namuose, ir vėliau Apd9 Dorkatė buvo prikelta iš mirties , kai  buvo paguldyta savo namuose.

Mes netgi stebime, kad Apd baigiasi, kai Paulius išgydo salos valdytoją, žmogų vardu Publijus, nuo to, kas tikriausiai buvo dizenterija, ir tai paskatino daugelį toje vietoje būti išgydytiems. Jėzaus pirmas stebuklas buvo socialinis stebuklas, ir paskutinis stebuklas Apd buvo socialinis ir įvyko namuose. 

Bet tai niekada nenugrimzdavo į mūsų mąstymą, kad mums ir mūsų gyvenimams, visų pirma reikia ieškoti stebuklų ir išgydymų, ir ženklų namuose. Mes pirmiausia neieškome , kad Dievas daro stebuklus dėl socialinių priežasčių, kurie tarnauja didelei žmonių grupei.

Ar tai yra ženklas mūsų varganos dvasinės būklės mūsų namų gyvenime, ar mūsų neteisingame rašto supratime- nesuprantame , kad visas Naujasis Testamentas buvo parašytas apaštalų, kurie tarnavo namų surinkimuose ir parašytas žmonėms, kurie rinkdavosi namuose.

Tai pasikeis
Jėzus man pasakė:“ Dauguma mano kūno ieško stebuklų ir išgydymų neteisingose vietose. Daugelis gyvena izoliuotus dvasinius gyvenimus, neturi tikrų santykių su kitais Manyje. Jie neturi dvasinės šeimos ar bendruomenės, kuri juos remtų, nors toje bendruomenėje ir šeimoje vyksta stebuklai.“

Nėra blogai ieškoti stebuklų ir išgydymų sau- tikrai ne. Bet turi keistis tas susitelkimas į save.

Ateina dienos, kai Tėvo sprendimas padauginti pieną šeimai, kuriai jo pritrūko, ir turi jo tik mažą kiekį, stebuklas, kad tas pienas nesibaigs, ir gal būt net iki tada, kai kitas pienas nebus nupirktas. Ateina dienos, kai šeima, kuri neturi maisto išgirs beldimą į duris, ir tai bus kažkas, ką Tėvas bus pasiuntęs atnešti jiems maisto. Ateina dienos, kai poreikis rūbams ir maistui bus patenkintas stebuklingu laiku, kai kiti tikėjimo tinkle  jaus paraginimą pasidalinti
juo su kitais.
  
Ateina dienos pogrindinei ekonomikai Kristaus kūne, kurią aš matysiu, kaip Jis sakė prieš dešimt metų aplankymo metu,  ir visa tai vyks krikščioniškų santykių ribose.

Tvora dabar dar siauresnė
Daugelis skaitytojų prisimins, kad aš dalinausi apie tai, kad Viešpats  2001 vasario 4d. pasakė  man pradėti CWOWI.  Jis kalbėjo:
„Matyk taip, kaip aš matau, daug žmonių bėgiojančių šen bei ten po įvairius susirinkimus ir ieškančių reginių, manydami, kad tai antgamtiška; o tuo pat metu jie nepastebi antgamtiško darbo savo tarpe, netgi jų pačių širdyse, nes pats mokinystės procesas YRA antgamtiškas.“

„Daugelis bėgioja klausdami:“ kur sekantis Dvasios sezonas?, o aš sakau tau- jis prieš pat jų nosis. Jie nesupranta antgamtinio darbo savo tarpe, nesutinka nusižeminti ir būti mokomais, nes jie ieško jausminių dalykų ir to, kas patinka išoriniam žmogui. Jiems nepavyksta pastebėti tikrojo Dievo judėjimo, nes jis yra tik dvasiškai atpažįstamas.“
  
Tarp milijonų krikščionių vyksta prabudimas, jie liaujasi vaikytis reginių tam, kad tikrai augtų Kristuje. Kultūra ir visuomenė  tampa vis labiau  priešiška Kristui, o už scenos, milijonuose širdžių, Kristaus kūnas auga palikdamas dvasinę vaikystę ir įžengdamas į brandą.
  
Jie nori kažko tikro. Jie nori tikrų žmonių. Jie nori žmonių tinklo, kuriame žmonės saugūs, nes saugo vieni kitus. Tikri draugai. Štai kas vyksta širdyse, šauksmas Kristaus Kūne to, kas realu, tikra, teisinga. Yra dar daugiau...bet jaučiu, kad esu vedamas čia sustoti. Kitą savaitę -nauja tema, iki tada, laiminu,

John Fenn


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.