Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2020 m. sausio 24 d., penktadienis

Kaip atrodys Suspaudimai? 2d.

John Fenn. Weekly Thoughts. What will the Tribulation be like? #2  24/01/20

Sveiki,
Jei tu gana seniai domiesi krikščioniškais mokymais, tai  žinai, kad  kai kurie mokytojai jau prieš eilę metų ėmė mokyti, kad mes jau esame Suspaudimų laikotarpyje . Aš vis dar tebegaunu el. laiškus,  maždaug vieną per mėnesį, su klausimais, ar mes jau esame Suspaudimų laike- bet tai yra klaida. Daugumas suvokė, kad tai buvo suklydimas, kai praėjo daugiau nei 7 metai, bet kai kurie vis dar laikosi tos neteisingos nuomonės...
Kai apžvelgi  visą paveikslą to, kas nutiks planetai tuo laikotarpiu, akivaizdu, kad mes dar nesame suspaudimuose.

Saulės liepsnos
Praeitą savaitę aš paaiškinau, kad dvigubas asteroidas/kometa atsitrenks į žemę paskutinėmis mūsų amžiaus dienomis, bet yra dar vienas dangaus reiškinys, kuris taip pat vyks tuo metu : žemę pasiek saulės liepsnos.

Apr16:8-10 atskleidžia, kad ugnis kris iš saulės ir degins žmones. Moksliniu požiūriu žemės elektromagnetinis laukas  apsaugo mus sustabdydamas saulės liepsnas, kurios pasiekia žemę.  Šiaurės pašvaistė yra dalis to, kaip veikia ši apsauga. Kad deginančios liepsnos prasiskverbtų pro atmosferą, turi kažkas nutikti elektromagnetiniam laukui, tai reiškia- jo daugiau tuo metu nebus.
Tai gali būti dvigubo asteroido/kometos atsitrenkimo pasekmė. Gali būti, kad magnetiniai poliai staiga pasislinks ir komposo rodyklė užuot rodžiusi į šiaurę, rodys į pietus, arba abu reiškiniai įvyks  kartu. Yra teorijų, kurios teigia, kad jei tas pasislinkimas įvyks, tada žemė nebus apsaugota nuo magnetosferos.

Įdomu, kad magnetinė šiaurė pasislenka labai greitai, yra kelios publikacijos nurodančios šį reiškinį. Kai pirmą kartą reiškinys buvo užfiksuotas, polius  pasislinkdavo tik 5mylias(9km) per metus, bet pagreitėjo iki  34mylių (55km) per metus, jis slenka per Sibirą link Aliaskos.
                                         
Ekonominės problemos suspaudimų metu
Apr6 aprašo pirmų 6 anspaudų nuėmimą nuo ritinio, kurį Jėzus paėmė iš dešinės Tėvo rankos , kaip tai aprašoma 5-7eil. 5-as anspaudas yra apie kankinius, prieš tai, kaip Tėvo klausia, kaip ilgai Jis neatkeršys jiems. Ir 6anspaudas yra apie Jėzaus
grįžimą.  7-tas yra ramybė, kai visa tai įvyksta. Net dangus nutyla kuriam laikui.

Pirmi 4 anspaudai yra „4 Apokalipsės raiteliai“, kuriuos simbolizuoja  4 žirgai-baltas, raudonas, juodas ir palšas. Jie atskleidžia, kad kažkas pakils į valdžią su klaidingu teisumu(baltas žirgas), po to -raudonas-karas, juodas-ekonominė katastrofa, ir tada palšas -mirtis.

Visi jie išdėstyti logine progresija. Nes jei dvigubas asteroidas atsitrenks į žemę, masyvus dulkių/ vandens  debesis užblokuos saulės šviesą, saulės liepsnos/EMP degins žmones ir sistemas, daugelis patirs badą, tada neišvengiamai įvyks ekonominė ir socialinė katastrofa. Reikės stipraus lyderio, kuris suvienys ir kontroliuos tautas, ekonomiką ir armijas- tas vienas asmuo žinomas kaip Antikristas.

Bet prieš tai ...
Kaip aš rašiau pradžioje, yra daug balsų Internete, kurie dalinasi įvairiais sapnais, žodžiais, kurie gali būti  iš Viešpaties, tačiau kai kas iš emocinių ir religinių nuostatų, susimaišiusių su naktiniais išgyvenimais. Bet žinokite, kad žodžiai iš Dievo gali būti skirti ne mūsų, bet Suspaudimų laikui. Pasitraukite nuo įvairių samprotavimų- nemaitinkite jų. Kontempliuokite, stebėkite, bet nustatykite sau ribas, apie ką mąstote, kad tie dalykai neformuotų jūsų krikščioniško gyvenimo. Ką Jėzus prašo jus padaryti šiandien? Į Tai susitelkite, o ne į ateities pasaulį.

Ieškok ramybės  savo dvasioje. Ji-tenai. Atidėk į šoną savo emocijas ir saugok ramybę. Te ramybė viešpatauja tavo prote, emocijose ir mintyse.  Pasilikite toje ramybėje.  Disciplinuokite save ir pasitrauki nuo internetinių svetainių ir kalbėtojų, kurie sudrumsčia  šią ramybę-  gali smalsauti savo prote- kur tiesa, ir kas gali nutikti- bet neleiski tam smalsavimui užgožti ramybės savo dvasioje.
Kaip aš anksčiau rašiau, netgi žodžiai, kurie įspėja apie ateinančius dalykus,  yra Dvasios apgaubti ramybe, nes Dievo Karalystė nesuardoma žmogaus ar gamtos veiksmų. Dievas nėra baimė ir sumaištis, jūs rasite Jį ramybėje.

Man patinka, ką pastebėjo presbiterionų pastorius ir autorius Eugene H.Peterson:“ Mano jausmai svarbūs daugeliui dalykų. Jie yra esminiai ir vertingi. Jie įspėja mane apie  tai, kas realu ir teisinga. Bet jie nieko man nepasako apie Dievą ir mano santykį su JUO. Mano saugumas ateina iš to, kas yra Dievas, ne iš to, kaip aš jaučiuosi. Mokinystė yra apsisprendimas gyventi  tuo, ką aš žinau apie Dievą , o ne tuo , ką aš jaučiu dėl Jo ar savo kaimynų.“
Kitą savaitę, kaip atrodys Tūkstantmetis. Iki tada, laiminu,
John Fenn

www.churchwithoutwallsinternational.org ir rašykite man el.laiškus: cwowi@aol.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.