Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2023 m. birželio 21 d., trečiadienis

2023 m. birželio mėn. naujienlaiškis

June 2023 newsletter

Sveikinu visus, 

 Rašau tai kitą dieną po to, kai grįžau iš mūsų konferencijos Škotijoje. Ji buvo  nuostabi ir tokia įvairiapusė. Viešpaties buvimas, kuris mums tarnavo, buvimas, garbinimas, santykiai, ryšiai, mokymas, dalijimasis apie realias namų surinkimų ir tikėjimo problemas. Ji buvo tiesiog turtinga visais atžvilgiais, tarnaujanti visam žmogui. Girdėjau ne vieną asmenį, kuris prisipažino galvojęs, kad žodis „konferencija“ atitinka vieną dalyką, o dabar liko tiesiog nustebęs, kad tai buvo kažkas kita nei  standartinė „konferencija“.

 Olandijos/ES konferencija vyks 2024 m. gegužės 2–5 d. Ji vyks Emauso rekolekcijų centre netoli Helvoirt, kaip ir anksčiau. Labai laukiame, kada vėl galėsime sugrįžti į Olandiją! Registracija bus atidaryta vėliau šiais metais.

 Jei gyvenate ES arba Šiaurės šalyse, jus gali sudominti mūsų ES svetainė: www.cwow.eu. Čia galite rasti mano savaitines mintis, išverstas į kelias kalbas, ir daug kitų įdomių dalykų.

 2024 m. Talsos nacionalinė konferencija vyks 2024 m. spalį. Išsamesnės informacijos laukite vėliau. 

Po kelių savaičių būsiu Lankasteryje, Kalifornijoje, Shekinah garbinimo centre, liepos 14–16 d. Norėdami gauti informacijos, apsilankykite jų svetainėje. www.shedkinahworship.com

 Vaikai: www.kwowi.org, raginu apsilankyti puslapyje, apsvarstyti galimybę paremti vaiką arba vieną kartą paaukoti bendriems vaikų poreikiams tenkinti. Praėjusį mėnesį gavome auką, kad galėtume nupirkti vaikams Ugandos mokyklos čiužinius miegoti, o ne antklodę ant pliko purvo, pavyzdžiui.

 Reikia Biblijos anglų ir jų gimtąja kalba. Kiekvienas jų kainuoja 12 USD, įskaitant transportavimą žmonėms, kuriems jos reikia. Jei norite paaukoti šiam poreikiui, tiesiog prie aukos pridėkite užrašą „Biblija“. Ačiū!

 Pranašiškai JAV

 Daugelis, kurie reguliariai prisijungia prie mūsų „Zoom“ internetiniuose susitikimuose, prisimins vieną iš dalykų, apie kuriuos Viešpats man kalbėjo per 2020 m. gruodžio ir 2021 m. sausio mėn. apsilankymus, – kad prezidentui toliau silpnės  pažintiniai gebėjimai, ir netrukus visi pamatys, kaip jam nesiseka, ir daug daugiau apie tai, kaip tauta su tuo galėtų susitvarkyti.

Jis pasakė melstis „...jis neturi katastrofiško įvykio, kuris būtų blogas šaliai“. Šį pavasarį jis kalbėjo apie politines ir ekonomines rudens bėdas, besitęsiančias iki kito pavasario,  jis pavadino tai „sumaištimi“. Jis sakė: „2024-ieji bus įdomūs metai“.

 Ir jis pasakė, kaip jūs prisiminsite: „jei niekas nepasikeis ,  kaip dabar yra (jei nepakeis malda), Harris bus prezidente maždaug 9 mėnesius iki rinkimų. Taigi meldžiamės už savo šalį. Mes šiek tiek pailsėsime per ateinančius 4 administracijos metus, jei viskas vyks kaip dabar, bet po kitos administracijos Jis man parodė tik trumpus dalykus, ir tai nėra gerai. Nuo paskutinių kitos administracijos metų iki 2029 m. negerai – bet  meldžiamės. Paprastai tokia informacija dalinuosi tik per mūsų „Zoom“ internetinius susitikimus, tačiau tai yra laikas Kristaus kūne, kai reikia užaugti, nustoti bijoti, nustoti būti mėtomiems šen bei ten naujausio „karšto“ mokymo, kuris  ateina, ir yra aplink mus, ir  tiesiog  rimtai žiūrėti  į santykius Kristuje. Nustokite blaškytis.

 Prisiminkite, kad Ninevė, nors ir pranašavo apie sunaikinimą, buvo išgelbėta maldos. O Ezekijui, kuriam taip pat buvo pranašiškai pranešta, kad jis mirs, buvo suteikta dar 15 metų po to, kai jis meldėsi. Jėzus papasakojo apie Antikristą šventykloje Mato 24:15, bet 20 eilutėje pridūrė: „Melskitės, kad tai neatsitiktų žiemą ar per šabą“. (Akivaizdžios priežastys – tais laikais sunku keliauti).

Taigi melskitės, kad JAV būtų išvengta politinės sumaišties, kuri gali kilti ateityje. Mums liepta melstis už visus, turinčius valdžią, „kad gyventume ramiai ir taikingai  su visu pamaldumu ir sąžiningumu“. Amen tam! (I Timotiejui 1:2)

 Mūsų tikslas

 CWOWI nėra pranašiška tarnystė, mes esame namų surinkimų tinklas, teikiantis mokymą, skatinantį mokinystės procesą. Tai reiškia, kad mūsų egzistavimas yra pranašiškas. Kai Viešpats aplankė mane 2001 m. lapkričio 4 d. toje Edmontono bažnyčioje, Jis pasakė: „Noriu, kad sukurtumėte namų surinkimą ir namų surinkimų tinklą. (Ir) Sutvarkykite ją taip, kad palengvintumėte namų surinkimų plėtrą pasaulyje“.

 Kai paklausiau kodėl, Jis atsakė: "Tai prieš laiką, kuris ateis. Būkite jiems šaltinis, nes tai prieš laiką, kuris ateis."

 Aš nuolat tai kartoju dėl kokios priežasties kuriamas tinklas , nors tai buvo daugiau nei prieš 22 metus. Tai „laikas ateiti“ ir „būti jiems ištekliais“, ir tik dabar  pradeda matyti tam tikrą brandos laipsnį. Mes augame santykių tempu, bet dabar matome, kad pradedama tiek daug namų surinkimų, kad  sunku su jomis suspėti.

 Esame vienas kito didžiausi ištekliai. Žmonės amžini, visa kita  vieną dieną bus sunaikinta. Bet žmonės yra amžini. Santykiai, užmegzti dabar Kristuje, išliks ir po 1000 metų. Jūs vis tiek pažinsite vienas kitą, mes vis tiek pažinsime vienas kitą visą amžinybę.

 „Prieš ateinantį laiką“. Tai reiškia, kad esame vienas kito taupomosios sąskaitos, mes esame vienas kito resursai ateityje, kai prireiks sandėlio išteklių.

  Pažvelkite į savo gyvenimo krizes. Kaip  jus išgyvenote? Žmonės. Asmuo. Galbūt šeima. Draugai gal. Bet tai buvo žmonės. Ne pinigai, ne daiktai – visa tai atsirado iš žmonių. Kai žmogus guli ligoninėje, jam reikia, kad žmonės atneštų maisto, paguostų, padėtų. Ištikus krizei, susisiekiame su pažįstamais, kurie melsis, kad paprašytų tai padaryti. Žmonės.

 Mes stengiamės, kad CWOWI būtų organizacija, kurioje žmonės pažįsta žmones. Žmonės, tie santykiai, tos draugystės Kristuje yra sandėlis „prieš ateinantį laiką“. Frazė, kurią Viešpats vartojo, kai paklausiau „Kodėl namų surinkimų tinklas“, atsakydamas „Prieš laikus kurie ateina“, yra labai konkreti.

 Mano savaitės mintys, mėnesinis informacinis biuletenis, mano savaitiniai trumpi mokomieji vaizdo įrašai, skelbiami trečiadienio rytais JAV laiku, mūsų „Zoom“ internetiniai susitikimai, mūsų konferencijos ir rekolekcijos, mūsų kelionės į (žmonių namų svetaines) gyvenamąsias patalpas visoje šalyje ir pasaulyje – visa tai yra skirta santykių saugyklai kurti. kurio prireiks ateityje.

 Mes egzistuojame, CWOWI egzistuoja dėl vieno tikslo – būti ištekliu „prieš ateinantį laiką“. Apsvarstykite savo santykius Kristuje. Mes darome viską, ką galime, siekdami susieti žmones, bet Viešpats įsakė tai padaryti plėtojant namų surinkimus. Jei esate tik jūs ir draugas ir susitinkate su tikslu, investuokite  į draugystę Kristuje.

 Tie iš mūsų, kurie pažįsta laikus ir sezonus, nėra išsigandę. Mes nejudame iš baimės, bet žinome, kokiais laikais gyvename. Žinome, kad jau laimėjome, nes Kristus yra mumyse, bet mes pažįstame Dievo sezonus per Dvasią kurią turime.

 Mes žinome, kaip Tėvas visada mus aprūpino, kaip Jis visada teikė ramybę ir malonę, ir kad Jo nepaveikia ir mūsų gyvenimo Kristuje nepaveikia pučiantys politiniai ir ekonominiai vėjai. Labiau nei bet kada atėjo laikas vertinti savo santykius Kristuje. Investuoti vienas į kitą, ieškoti tų, kurie yra „tame pačiame dvasiniame puslapyje“. Mūsų laukia kelios įdomiausios tikinčiojo dienos – stebėkime, ką Viešpats padarys mūsų tarpe, Šlovė!

 Ir ačiū už jūsų dosnias aukas, maldas ir už tai, kad tiesiog esate mūsų gyvenime. Mes vertiname jus labiau, nei jūs tai žinote.

 Laiminu,

 Džonas ir Barbara, Brianas ir Amy.

 

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.