Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2017 m. gruodžio 30 d., šeštadienis

CWOWI Naujienlaiškis. Gruodis 2017

John Fenn, 2017 m. gruodžio mėn. 17 d.,

Sveiki,

Pasaulio dėmesio centre – Jeruzalė
Štai kur krypsta pasaulis. Zacharijo 12:1-9 yra pranašystė apie Jeruzalę, kuri tampa pasaulio dėmesio centru ir tai veda į Armagedoną bei Viešpaties sugrįžimą.

„Aš padarysiu Jeruzalę svaiginančia taure visoms aplinkinėms tautoms, ir taip pat Judui per Jeruzalės apgulimą. Tą dieną Jeruzalę padarysiu sunkiu akmeniu. Visos tautos, norinčios jį pakelti, susižeis. Visos žemės tautos susirinks prieš ją.“

Pranašystėje dažnai yra daug dalykų, kurie veikia iš karto. Jėzus kalbėjo apie Jeruzalės sugriovimą 70metais: „Žmonės kris nuo kalavijo ašmenų ir bus išvaryti nelaisvėn į visas tautas, o Jeruzalę mindžios pagonys, kol baigsis pagonių laikai“. Luko 21:24


Nuo 70-ųjų iki 1967 metų pagonys kontroliavo Jeruzalę. Izraelis ėmė kontroliuoti Jeruzalę 1967 metais, taigi tuomet prasidėjo „pagonių laikų“ pabaiga, apie kurią mokė Jėzus. Pridėkime prie to Pauliaus apreiškimą iš Romiečiams 11:25: „Aš nenoriu, broliai, palikti jus nežinioje dėl šios paslapties, – kad jūs per aukštai apie save nemanytumėte: dalis Izraelio užkietėjo, kol įeis pagonių visuma.“ Tai reiškia, kad kai pagonių laikai baigsis, pasitrauks aklumas kuris apakina žydus dėl Izraelio Mesijo ir tai mes matome nuo 1967 metų, nes labai sparčiai auga žydų skaičius, įtikinčių, kad Jėzus yra Mesijas.

Taigi mes žinome, kad gyvename pabaigoje „Pagonių laikų“. Nors Zacharijo žodis apie Jeruzalę kalba apie Armagedoną, įvykiai ta kryptimi jau vyksta dabar. Prezidentas Donaldas Trampas paskelbė, kad perkelia JAV ambasadą iš Tel Avivo į Jeruzalę, tai gali trukti 3-4 metus. Į tai atsakydamas Turkijos prezidentas paskelbė, kad įsteigs Turkijos ambasadą Rytų Jeruzalėje pasiūlydamas musulmonų lyderiams pripažinti ją Palestinos sostine.

Įdomu, kad pranašystė mini Judo ir Jeruzalės apgulimą. Judo sritis apima Jeruzalę šiaurėje su Gaza pietų kampe. Sek žinias apie Jeruzalę, nes neapykantos dvasia jau veikia, ir ji vieną dieną įves į Zacharijo 12:1-9 išsipildymą... dabar mes matome jos veikimo pradžią, bet tai ateinančiais metais dar išaugs.

Kultūrinis šališkumas
Penktadienį mes aplankėme grupės namus, kur didžiąją savaitės dalį gyvena mūsų vyriausias sūnus Krisas. Atvažiavome pasiimti jį savaitgaliui pas save į namus. Jis susijaudinęs parodė mums Santos dovaną, kurią gavo trečiadienį grupės namuose, Kalėdų šventimo vakarėlyje. Dauguma skaitytojų žino, kad gimdymo metu Kriso bambagyslės virkštelė buvo apsivyniojusi apie jo kaklą, dėl to buvo pažeistos smegenys ir tai sukėlė cerebralinį paralyžių, taip vadinami visi nepagydomi smegenų pažeidimai nėštumo ir gimdymo metu. Jo protas kaip 4-mečio vaiko, nors šeštadienį jam sukaks 38 metai.

Tas „Santa“ davė jam... (jis žino tiesą, bet džiaugiasi šventėmis) knygą apie automobiliukus, iš filmukų serijos „Mašinytės“ ir kelis mažus žaislinius automobilius iš to paties filmo. Namo viršininkė priėjo prie manęs truputį susijaudinusi, nes Krisas buvo labai susižavėjęs dovanomis. Ji paaiškino: aš žinau, kad jūs nešvenčiate šitų švenčių, bet stebėjau jį čia sėdintį ir galvojau, kad būtų gerai, jeigu jis nors kažką gautų per šventes.“

Aš buvau šoke, kad ji taip pagalvojo, ir paaiškinau, kad mes nešvenčiame Helouvyno, nes šventė turi šėtonišką pobūdį, ir žinau, kad jo jėga reali, bet mes švenčiame kitas šventes ir Viešpaties Gimtadienį. Ji buvo didžiai nustebusi. Kadangi mes nešvenčiame Helouvyno visi darbuotojai buvo įsitikinę, kad mes apskritai nešvenčiame jokių švenčių. (Taip, aš žinau, kad Jis negimė Gruodžio 25 d.)

Ką jie mano, apie mūsų tikėjimą, ir į kur link tai veda? Tiems, kurie nepažįsta Viešpaties ir nepažįsta krikščionių, idėjas apie tai, kuo mes tikime suformavo šmeištai, kultūra, žiniasklaida, ir štai iš šitų šaltinių jie semia išvadas apie mus, kurios dažnai visiškai neteisingos, kaip ir tuo atveju apie Krisą ir mūsų šeimą.
Už šito stovi dvasia, kuri iškreipia tiesą, nes pasaulyje veikia „brolių kaltintojas“. Romos dienomis sklido suklastotos žinios apie krikščionis, pavyzdžiui tokios, kad jie yra kanibalai, nes valgo kūną ir geria to žmogaus Jėzaus kraują, ir kad jie, iš tiesų yra ateistai, nes jų namuose nėra stabų ir t.t.

Kas stovi už „fotošopo“
Jėzaus dienomis melagingi liudytojai buvo tie, kurie iškreipdavo kokio nors asmens pasakytus žodžius (taip jie elgėsi su Viešpaties žodžiais) arba už pinigus iškreipdavo pasakytus žodžius arba išimdavo juos iš konteksto. 20 amžiuje tam naudojamos įvairios technologijos, -tai kambarių sekimas, slaptos kameros ir kita „Džeimso Bondo“ eros šnipinėjimo įranga.

Šiandien technologijos yra tam, kad nufilmuotų ar įrašytų kažkieno pokalbį, kas vėliau bus paviešinta socialinėje žiniasklaidoje vizualiai pademonstruoti, kad asmuo sako, ar daro kažką nemoralaus. Jie gali uždėti kažkieno veidą ar galvą ant kito žmogaus kūno, kad atrodytų jog tas žmogus daro kažką nemoralaus, jei tik nori, arba pasakyti dalykus, kurių jis niekada nėra sakęs, įterpdami asmens žodžius ar vaizdus į sakinius ir kitas nematomas akiai mintis.

Iš esmės, jei vyriausybė atsigręš prieš žmones, jie galės viską sužinoti, ką tas asmuo padarė, ir netgi paimti informaciją bei iškreipti ją taip kaip ji nori.

Bet Viešpats veikia...
Krikščionybė yra greičiausiai auganti religija pasaulyje, nuo 2000 iki 2005 auga 500% prisidedant 25 mln tikinčiųjų kiekvienais metais. Tas augimas pagrinde yra Rytuose, Kinijoje, Indijoje, Azijoje ir Afrikoje. Europa ir Vakarai daugiau nebėra krikščionybės centras. Čia kelios Internetinės nuorodos pasigilinimui: http://www.gordonconwell.edu/ockenga/research/Resources-and-Downloads.cfm ir http://www.joshhunt.com/mail383.htm

Naujienos apie šulinio kasimą Kenijoje
Nepriklausoma kompanija Kenijoje pasiūlė mums sutartį už $7500 JAV, ir mes jau gavome 30% paaukojimų padengti šiai sumai . Dabar mes svarstome tokius dalykus, ką rinktis ar saulės energiją ar generatorių, ir saugumo problemas. Tai procesas, bet reikalingas. Jeigu jūs norėtumėte padėti šiam kaimui įsigyti veikiantį šulinį, aukodami parašykite “Kenija” ir mes priskirsime tai jų fondui.

CWOWI svetainė pasikeitimai ir vebinarai kitais metais
Kitais metais mūsų svetainė pakeis išvaizdą ir geriau atsakys į klausimus pagrindiniame puslapyje tiems, kurie domisi namų surinkimais. Mes sumažinsime kai kuriuos atsakymus e-laiškais ir telefonu, nes daugelis klausia tų pačių klausimų. Aš taip pat iš naujo nufilmuosiu video apie namų surinkimus, Q&A taip pat kitus su tuo susijusius video, mes dabar įdarbinsime pusei etato mūsų jauniausią sūnų padėti šiose srityse ir jau pasiektas didelis progresas.

Jis taip pat padės organizuoti mėnesinius vebinarus, kuriuos mes tikimės transliuoti 30-60 min, dalyviams reikės registruotis. Dalyviai galės elektroniniu būdu „pakelti rankas“ ir užduoti klausimus, o balta lenta už manęs suteiks galimybę spausdinti pastabas ir temų pavadinimus. Greičiausiai mes transliuosime sesiją Amerikai ir Kanadai, antrą sesiją kitu laiku Europai/Afrikai, tada dar vieną Australijai/Naujajai Zelandijai/Azijai, nes tai vienintelis būdas apimti visą plotą su skirtingomis laiko zonomis.

Vis daugiau ir daugiau žmonių, kurie susirenka namuose kontaktuoja su mumis ir sako, kad nenori būti „Vienišais reinžeriais“, ir nori būti sujungti su kitais žmonėmis namų surinkimuose. Kai kuriems namų surinkimams užmegzti kontaktus padėjo mano kassavaitiniai Facebook live bei YouTube mokymai. Jei nesi Facebok‘e, mano video gali žiūrėti YouTube arba juos rasti SupernatualHouseChurch. Aš juos transliuoju jau visi metai ir jie trunka apie 10 minučių.

Man nepatinka kalbėti apie pinigus ar poreikius, ir darau tai nenoriai, nes mes visada matome, kaip Tėvas paliečia žmonių širdis, taigi jeigu jūs melsitės ir Jo vedami prisiminsite mus davime metų pabaigoje, tai bus labai vertinga. Žinokite, kad aš meldžiuosiu už jus, mano telefonas pilnas nuotraukų, kuriose aš nufotografavau maldos poreikius, kuriuos jūs man atsiuntėte e-laiškais, jie ateina kiekvieną dieną. Jūs esate labai vertinami.

Mes su Barbara nuoširdžiai jums dėkojame už maldas, draugystę ir paramą, kurią parodėte šias metais. Esame mažas tarnavimas, bet paliečiantis žmonių gyvenimą daugelyje tautų, ir kai jūs duodate, tai keliauja toliau ir reiškia netgi daugiau, nei dideliame tarnavime, kur kiekviena dovana įmetama į kibirėlį. Labai jums ačiū, Linksmų Kalėdų ir Laimingų Naujų Metų!

Meldžiamės už jus ir laiminame!

Džonas ir Barbara

www.cwowi.org ir rašykite man e-laiškus

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.