Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2013 m. rugpjūčio 9 d., penktadienis

CWOWI Naujienlaiškis. Liepa 2013


John Fenn, 2013 m. liepos mėn. 22 d.,

Brangūs draugai,
Didelis ačiū jums už maldas ir pagalbą mūsų sūnui Chris. Šią savaitę jis turėjo savo antrąją „procedūrą“, kuri pavyko daug geriau nei pirmoji. Ji taip pat truko 2 valandas ir jį reikėjo užmigdyti. Jie tvarkė 2 dantis sulindusius į žandikaulį ir naudojo 6 sutvirtinimus juos ištraukti, apsukti bei stabilizuoti. Po to pirmosios trys dienos buvo sunkios, bet kiekvieną dieną jis taisėsi.

Stebuklas, kurį noriu paliudyti yra tai, kad visų dantų minkšta dalis ir šaknys, pasirodo buvo gyvos, nors natūraliai, kaip srtomotologas sako, dėl suspaudimo negalėjo išlikti gyvomis. Tai reiškia, kad sausį gali reikėti klijuoti ir tvirtinti Chris dantis, bet nereikės taisyti šaknų kanalų bei dantų viršūnėlių bei nereikės kitos restauracijos.

Lankytojai ir lankymas
Mūsų konferencija Olandijoje vyks kitų metų balandžio 25-27 dienomis, tai nuostabus metų laikas, ir aš drąsinu jus maldoje prašyti Tėvo, kad Jis leistų jums ten nuvykti. Paprastai po konferencijos, kai būna svečių iš JAV ir kitų kraštų, mes praleidžiame 3 dienas grožėdamiesi pavasariu Olandijoje. O mūsų konferencija Helsinkyje vyks kitą savaitgalį, gegužės 2-4 dienomis. Helsinkis yra labai gražus miestas ir taip pat malonu patyrinėti kraštą! Kai dangus sako: taip, dalykai sustoja į vietas. Jei jūs esate JAV/ Kanadoje ir norite informacijos apie kainas ir įvykius, rašykite man tiesiai elektroninį laišką cwow@aol.com. Jeigu jūs gyvenate Europoje/Azijoje/Afrikoje susisiekite su Wil ir Ank Kleinmeulman cwowi@solcon.nl


Rugpjūčio 6-18 dienomis aš vykstu į Lietuvą ir Latviją, lankysiu namų surinkimus, kalbėsiu poroje tradicinių surinkimų, ir supažindinsiu kitus su bibline namų surinkimų koncepcija. Jūsų maldos man labai brangios.

Spalio kelionė į JAV Pietryčius – dėliojasi planai kelionei po pietryčių JAV spalio mėnesį. Daug susitikimų ir darbų, štai ką aš matau: Atlanta, trečiadienį 16 dieną, Virginia Beach, šeštdadienį 19 dieną, Powhattan, Virginia trečiadienį 23 dieną, Deltona, Florida, šeštadienį - sekmadienį 26-27 dienomis. Kontaktinę informaciją rasite mano Savaitės Minčių antraštėje ir e-naujienlaiškyje. Jei jūs esate Džiordžijos valstijoje, Šiaurės Karolinoje arba Pietų Karolinoje ir norėtumėte priimti susirinkimą arba gal būt tik kartu pavalgyti, kuomet pravažiuosiu, prašau, parašykite man e-laišką cwowi@aol.com. Labiausiai aš noriu aplankyti namų surinkimus, esančius tinkle ir tuos, kurie domisi.

Pranašiškai: Gal kai kurie iš jūsų prisimenate daugiau kaip prieš 4 metus, Tėvas man pasakė, jog kitose tautose įvyks susirinkimai „už uždarų durų“ tam, kad pašalintų dolerį kaip rezervinę valiutą, ir tai dramatiškai paveiks ekonomiką. Tuo metu nebuvo nieko pranešta žiniasklaidoje, bet pradiniai požymiai jau buvo matyti šitą rudenį, bet iš lėto susirinkimai tapo žinomi, nors nebuvo paskelbta dideliuose dienraščiuose.

Šią savaitę netikėtai vėl sugrįžo Jo žodis: „Prisimink, ką aš tau pasakiau apie rezervinę valiutą“. Išmokau iš patyrimo – kai Jis liepia man prisiminti kažką, ką Jis man yra kalbėjęs, Jis liepia man tyrinėti ir galvoti apie tai, ką Jis man sakė anksčiau, nes to svarba greitai bus jaučiama ir matoma.

Kaip anksčiau aiškinau, Jis daugiau pabrėžia paslėptus, vykstančius „už scenos“ dalykus, ir tai buvo vienas tų atvejų. Jūs nematysite pranešimų žiniasklaidoje apie JAV rezervinės valiutos pašalinimą, bet tai vyksta. Patyrinėkite Internete, kad suprastumėte, kaip JAV rezervinę valiutą pakeičia kinų juanis ir valliutų „krepšys“, palaukite truputį ir aš paaiškinsiu to pasekmes.

Tiesiog dabar, jei x tauta nori pirkti naftą iš Saudo Arabijos, ji privalo visų pirma pirkti JAV dolerius, ir tada pirkti naftos barelius iš Saudo Arabijos, nes nafta prekiaujama rezervine valiuta JAV doleriais. Tas pats principas yra taikomas dešimtims produktų visame pasaulyje, ne tik naftai. Tai atneša JAV daug pelno, nes kiekvienais metais, kai perkami doleriai trilijonai kitomis valiutomis plaukia į mūsų ekonomiką.

Jei doleris daugiau nebus ta rezervinė valiuta, ir x tauta galės pirkti tiesiai iš Saudo Arabijos savo valiuta ar kita rezervine valiuta, tuomet ir tie pinigai daugiau neplauks į JAV. Viskas labai geritai, per kelias savaites pabrangs, vidutiniškai nuo 25% iki 33%. Pagalvokime apie tai kitu būdu – tai reikš, kad atitinkamai 25%-33% kris užmokestis kiekvienam asmeniui visoje JAV teritorijoje.

Aš nežinau, ar mes matysime vieną dieną, kai pasaulio mastu bus patrauktas doleris, nes doleris yra labai įsipynęs į pasaulio tautų ekonomiką, gal tautos tai darys palaipsniui, bet poveikis yra augantis ir statantis pagreitį. Kinija jau susitarė su Azija užuot prekevus doleriais prekiauti vietinėmis valiutomis. BRICS (Brazilija, Rusija, Indija, Kinija, Pietų Afrikos Respublika) planuoja vietoj dolerio naudoti savo valiutas, o Rusija ir Kinija jau kuris laikas tai daro prekiaudamos tarpusavyje.

Aš nežinau visų detalių, kodėl Tėvas sako man tęsti melstis dėl šito rudens iki kitų metų pavasario, bet tas faktas, kad Jis man pasakė tuos žodžius byloja, jog už scenos turi vykti tie dalykai.

Jei norite pastudijuoti dabartinę istoriją, prisiminkite, kaip prezidentas Niksonas 1971 metais atskyrė JAV nuo aukso standartų. Tai leido JAV doleriui tapti pasaulio mastu rezervine valiuta, efektyviai ir galingai išstumiant Didžiosios Britanijos svarus sterlingus kaip rezervinę valiutą. negana to, kuomet tai nutiko, Jungtinėje Karalystėje prasidėjo didelė infliacija, darbo neramumai ir t.t.

Iki 1971 metų Niksono įvykdyto JAV patraukimo nuo aukso standartų, kiekvienam atspausdintam doleriui, buvo tolygus (ar panašus) kiekis aukso, kuris jį padengė (Fort Knox, KY). Po to, kai JAV paliko aukso standartus, reiškė, kad dabar kiekvienas doleris buvo spausdinams skolon, užuot buvęs padengtas auksu. Mes dabar turime 16 trilijonų dolerių skolos, nors Federalinis Rezervas toliau spausdina pinigus, 85 milijardus dolerių per mėnesį silpnai ekonomikai remti. Nėra aukso už tų spausdinamų dolerių, jie spausdinami skolon ir turi būti apmokėti. (Tai šiek tiek istorijos)

Bet aš turiu judėti į tai, ką žinau, jog man sakė Tėvas. Jis sakė man 2005 metais, kad po 10 metų aš neatpažinsiu krašto, tai bus 2015 metai. Jis sakė man pradėti CWOWI, nes CWOWI bus „resursai laikams, kurie ateina“. Tai reiškia, kad mes visi kartu, panašiai dvasiniais klausimais mąstantys draugai, esantys namų surinkimų tinkle, kuris dabar yra išsiplėtęs tarp daugiau kaip dviejų dešimčių tautų, turime susitelkti į mūsų tarpusavio santykius. Žmonės nutraukia santykius su institucine bažnyčia dėl santykių su tikrais bažnyčios (surinkimo) žmonėmis.

Dvasinis požiūris
Kaip aš trumpai paminėjau savo knygoje „Pirmojo surinkimo (bažnyčios) sugrįžimas”, Dievas dabar decentralizuoja pasaulį. Pavyzdžiui, tik prieš kelis metus, jei norėjote paskaityti knygą, jums reikėjo vykti į biblioteką. Jei jūs norėjote paklausyti naujos muzikos, turėjote eiti į muzikos prekių parduotuvę. Jei norėjote įgyti išsilavinimą, jūs vykdavote į universitetą ir lankydavote paskaitas. Jei jūs norėjote eiti į surinkimą (bažnyčią) jūs eidavote į pastatą vadinamą bažnyčia.

Šis procesas prasidėjo per Sekmines, kai Dievas pajudėjo iš centralizuoto pastato, vadinamo šventykla, į individus, nuo tada Jis decentralizuoja pasaulį. Reikėjo šimtmečių, kad būtų suprastas šitas principas, bet naudojant technologijas šis procesas įgauna pagreitį. Pasaulis galvoja, kad tai įvykdė kompiuteriai, bet dvasine kalba kalbant, Dievas yra žinių Šaltinis, o kompiuteriai duoti Jo ir dėl Jo.

Taigi, neturėtų būti staigmena, kad pinigai taip pat tampa decentarlizuoti, ir nustoja vyrauti vienos tautos valiuta. Paieškokime pranešimų žiniasklaidoje apie tai, kad vyrauja ne vienintė rezervinė valiuta, bet tautos prekiauja viena su kita savo valiuta, ir kuria partnerystę atskirai nuo USD paremtos globalios ekonomikos.

Tau ir man
Dievas išrado namus, kaip šaltinį, iš kurio sklinda Jo keliai planetoje. Jis niekada nepaliko namų, bendruomenių ir draugų. Tai reiškia Jis decentralizuoja didelį surinkimą (bažnyčią), „didelio” vardo tarnautoją, ir ramiai už scenos kelia nežinomus mokinius ir lyderius tokius kaip tu ir aš, kurie nori būti žinomi labiau Dievo nei žmonių.

Jūs matysite, kaip mažėja „didelio vardo” tarnavimai, nes tarnautojai „žvaigždės” tampa vis mažiau tinkami visuomenei – tiek pasauliui, tiek krikščionių kultūrai, o namuose bei tautose tampa svarbūs tikri lyderiai subalansuoti Žodyje ir Dvasioje.

Mūsų santykiai vienas su kitu yra mūsų jėga, ir aš drąsinu tave sudėlioti savo gyvenimo prioritetus pagal tuos, su kuriais jūs sutinkate dvasiniuose klausimuose. Mūsų laukia įdomūs laikai, ir būti Jo tobuloje valioje yra saugiausia vieta!

Kas vyksta visame pasaulyje – tai vyksta ir tarp krikščionių – jie palieka savo santykius su institucijomis ir susitelkia į savo santykius su kitais krikščionimis. Į tai me esame pašaukti, tai biblinė tikėjimo išraiška ir minėjimas to tikėjimo namuose bei santykiais paremtuose susirinkimuose.

Dėkoju už jūsų paramą ir kad dalyvaujate mūsų gyvenime!

Laiminame visus,


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.