Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2021 m. birželio 11 d., penktadienis

2021 m. gegužės mėnesio CWOWI Naujienlaiškis

 2021 m. May CWOWI newsletter   

Sveiki,

 Gaunu daug el. laiškų, kuriuose teiraujamasi apie pranašišką Hamas ir Izraelio kovos reikšmę.

 Izraelis ir Hamas

Kalbant politiškai, pripažinta ir plačiai žinoma (bent jau čia, JAV), kad gegužės 9


d. JAV prezidentas pasakė, jog tiek jis, tiek Iranas nori vėl sudaryti susitarimą, kurį prezidentas Trumpas atidėjo į šalį, ir tai padrąsino Iraną apginkluoti savo teroristų grupuotę „Hamas“. Prasidėjo demonstracijos ir raketų atakos.

 

Dvasiškai kalbant Ezekielio 38–39 buvo aprašytas karo tarp Izraelio ir jos sąjungininkų bei Rusijos, Irano, Turkijos ir jų sąjungininkų etapai. Zacharijo 12: 2-3 Viešpats sako, kad jis padarys Jeruzalę „virpančia taure“ ir „apsunkinančiu akmeniu“ visiems žmonėms „aplinkui“ (regione), o Judas (Izraelis) ir Jeruzalė bus apgulti.

 

Nors Zacharijo eilutėse kalbama apie aplinkybes prieš pat Viešpaties sugrįžimą Armagedone, pagrindinė tiesa, pasaulio kovoje dėl Jeruzalės, išlieka, nes Izraelio nekenčianti dvasia nepasikeitė.

 

Šios Zacharijo 12: 5–7 eilutės yra reikšmingos ir mūsų dienoms. Viešpats sako, kad Judo gyventojai ieškos Jeruzalės pagalbos, o žmonės susivienys prieš priešą. Jis sako, kad jie bus drąsūs tarsi ugnis tarp malkų ar uždegta liepsna sausiems žabams, ir „jie suris visus aplinkinius žmones“.

 

Tai reiškia, kad Izraelis labai uoliai ginsis. Melskis už Izraelį ir Jeruzalės ramybę.

 

 

Pranašiška, kas laukia ateityje

Daugelis kreipėsi į mane klausdami, ar Covid vakcina yra „žvėries ženklas“, ar ne. Bet pamatysite, tai bus ekonominių apribojimų pradžia tiems, kurie to nepriims. Išgirsite, kad įmonės samdo tik tuos, kurie buvo paskiepyti. Išgirsite apie skiepijimo ir su mokymu susijusius reikalavimus. Kelionių apribojimai neskiepytiems ir dar daugiau, visa tai susiję su ekonomika, kuri leidžia sekti socialinių tinklų veiklą. Mes matėme šią vertinimo sistemą jau „Twitter“ ir „Facebook“, pašalinusių įrašus, kurie skiriasi nuo to, kuo tiki šios bendrovės. Tai yra socialinės vertinimo sistemos pradžia, kuri taps įkyriu - „didžiuoju broliu“, nagrinėjančiu jūsų komentarus socialiniuose tinkluose, kuri bus susietas su jūsų kredito sąskaita, ir panašius dalykus.

 

Prieš daugelį metų, kai 1991 m. sugriuvo geležinė uždanga, pamačiau naujienų pranešimą apie bauginamos Rytų Vokietijos policijos, vadinamos „Stasi“, bylas. Vakarų žurnalistai stebėjosi, kad tiek daug kaimynų šnipinėjo savo draugus ir slapta pranešė apie savo veiklą „Stasi“, taip pagerindami savo padėtį.

 

Po to, kai pamačiau tą pranešimą per televiziją ir mąsčiau apie tai, Viešpats kalbėjo su manimi ir pasakė: „Ateina diena, kai jiems nereikės kaimynų tinklo, nes šnipinėjimas bus atliekamas elektroniniu būdu“. Tai buvo daug laiko prieš internetą ir aš nesupratau, ką Jis man sakė. Dabar suprantu.

 

2001 m., kai buvo priimtas JAV įstatymas, žinomas kaip „Patriot Act“, kuris iš dalies leido atlikti elektroninį šnipinėjimą tam tikrais atvejais ir apribojimais, aš paklausiau Tėvo, ką jis apie tai mano. Jis atsakė: "Įstatymai, kurie buvo priimti siekiant apsaugoti mano žmones, vieną dieną bus naudojami prieš juos".

 

Nuo Danieliaus Babilone, iki Esteros Persijoje, iki krikščionių Romoje, iki nacių, SSRS ir šiuolaikinės Kinijos - tie, kurie skiriasi, yra problema, trukdanti tautai vykdyti jos darbotvarkę. Marginalizacija, patyčios ir galiausiai ekonominiai bei socialiniai apribojimai yra jų sprendimas.

 

Čia yra įdomi nuoroda, kuri pasirodė daugiau nei prieš metus, bet galbūt verta ja pasidalinti dabar. Aš pasilaikiau šią nuorodą apie nematomą tatuiruotę, kurią galima naudoti sekant vakcinacijas. Jis pasirodė 2019 m. gruodžio mėn., tačiau dabar technologija yra toliau pažengusi.

 

Pasidalijau nuoroda „Facebook“, bet nemanau, kad daugelis žmonių supranta, kaip būtų galima naudoti šią nematomą tatuiruočių technologiją. Tai nematoma tatuiruotė, priklijuota kaip lazda ant tvarsčio ir nulupta, paliekanti informacijos taškus apie vaiko skiepijimo įrašus. Jis turi būti naudojamas tose vietose, kur nėra įrašų tvarkymo sistemos, tačiau jis parodo, kaip ši „kvantinių taškų tatuiruotė“ gali būti naudojama ateities ekonominiais tikslais, nes kai tik elektroniniu būdu galite susidėti vakcinacijos įrašus į nematomą tatuiruotę ant kaktos, galite įdėti ir ekonominius duomenis:

 

http://news.rice.edu/2019/12/18/quantum-dot-tattoos-hold-vaccination-record/

 

Štai kodėl šio mėnesio CD / MP3 mokomoji serija yra „Skola“, o kitą mėnesį (birželio mėn.) bus apie „666“, kur visa tai krypsta - ekonominiai ir socialiniai klausimai yra raktai norint suprasti, į kur visa tai nukreipta ir kaip jis progresuoja.

 

Prisiminkite ir kitus amžiaus pabaigos ženklus: „Nes įsigalės neteisybė, daugelio meilė atšals“ (Mato 24: 12), o tautos supyko iš Apreiškimo 11: 18. Pažvelkite į netikinčių žmonių atšalimą, o tai išreiškiama pykčiu ir agresyvumu, propaguojant savo pažiūras.

 

Žemės druska - būkime sūrūs, ar būsime?

"Jūs esate žemės druska. Jei druska praranda sūrumą, kokia iš jos nauda? Ją išbers, kad žmonės ją mindžiotų. Jūs esate pasaulio šviesa. Negalima nuslėpti miesto, pastatyto ant kalvos“. Mato 5: 12–13

 

Druska yra konservantas net iki šių dienų. Taip pat ir prieskoniai. Tai mes. Žemė negali visiškai supūti, kol nepašalinama druska, todėl likite sūrūs žmonės! Mes esame šviesa ant kalvos ir pasaulis negali visiškai sutemti, kol šviesa nebus pašalinta.

 

Šviesa šviečia ir atskleidžia nešvarumus. Druska skausminga, jei uždedama ant žaizdos, todėl išmokite išmintingumo - kaip sakė Jėzus, jei jus atmeta viename mieste, tada paprasčiausiai išeikite, nesiveržkite per duris. Morkaus 4: 33 sakoma, kad Jėzus kalbėjo žmonėms, „kiek jie galėjo priimti“. Išmokite neperžengti tos ribos; palaukite, kol atsivers širdis.

 

Kristaus kūne – užauk, Kristaus kūne! (mano 2 centų vertės)

Per pastaruosius 6–7 mėnesius girdėjau, kad tiek daug krikščionių nutraukia draugystę ir bičiulystę su savo krikščionimis draugais dėl politinių pažiūrų. Kaip nuostabu, kad tiek daug krikščionių visame pasaulyje gyvena tokioje laisvėje, kad gali pasiimti ir pasirinkti savo draugus, remiantis politika. Argi ne liūdna? Visa tai tik atskleidžia dvasinius kūdikius, kurie mano, kad turi aukštesnių ir didesnių žinių ir apreiškimų nei jų (dabar jau buvę) draugai.

 

Kur Šventajame Rašte matome tokį mokymą, nutraukti bičiulystę ir draugystę, remiantis tuo, kad kažkas nemėgsta Cezario, bet kažkas kitas mėgsta? Kur mes matome žmones, mokomus skelbti politiką susirinkus šventiesiems?

 

Maniau, kad šventųjų susirinkimas buvo apie Jėzų ir mokinystės procesą kiekvieno susirinkusiojo asmenyje! Savo tinkle mes ne kartą sakėme žmonėms palikti politiką, numylėtą doktriną, bet kokią socialinę darbotvarkę, bet kokį šališkumą ar išankstinį nusistatymą prie durų - kai susirenkame, kalbama apie Jėzų! Kristus mumyse šlovės viltis!

 

Kaip taip gali būti, kad krikščionys nevertintų draugystės Kristuje?

Šie veiksmai leidžia pasaulio politinės scenos dvasioms kontroliuoti jų santykius Kristuje. Jie yra stabmeldžiai, vienas kitame iškeliantys politinę poziciją aukščiau Kristaus. Padidinti asmeninį šališkumą, išankstinį nusistatymą, teologiją virš Kristaus jumyse, Kristų manyje - Jis mus priima abu, argi neturėtume sekti tuo pavyzdžiu?

 

Paulius moko nutraukti bendrystę dėl neatgailaujančio moralinės nesėkmės, kaip vyrui, miegančiam su savo motina I Korintiečiams 5: 5. Jis sako, kad reikia nutraukti bendrystę su tais, kurie sąmoningai sukelia nesantaiką ir susiskaldymus ir sąmoningai nukreipia kitus. Romiečiams 16: 17-18

 

Jis tikrai žinojo, kad kai kurie buvo ištikimi Pauliui, o kiti sakė, kad jie ištikimi Apolonui - ir liepė jiems užaugti, nes Dievas yra Šaltinis, o jie elgiasi taip, lyg net nebūtų gimę iš naujo. I Korintiečiams 3: 1-15

 

Ar jie nebijo Viešpaties? Ar jie nesupranta, kokiomis dienomis gyvena? Ar jie nejaučia tikėjimo rimtumo ir to, ką Dvasia sako surinkimui?

 

Kalbant apie tuos, kuriuos atmetė draugai, mūsų dalis yra būti ten, kai įvyksta neišvengiamas jų nusivylimas. Paprastai netikri pranašai niekada neatgailauja, tačiau yra tie,kurie liūdnai pagarsėję delsimu.

 

Kitaip tariant, jie nebus atskaitingi už dešimtis melagysčių ir todėl iki šiol neįvykusių pranašysčių, tačiau sakys, kad laikas dar neatėjo arba tai įvyks po 3 ar 4 metų ir „tada visi pamatysite, kad buvau teisus " - tokio tipo dalykus. Nesvarbu, ar jie numatė, kad Jėzus turėjo sugrįšti pernai gegužę ar rugsėjį, bet negrįžo, ar rinkimų rezultatus, ar kad kokių nors planetų išsirikiavimas sukels didžiulius žemės drebėjimus - žmonėms sunku pasakyti „klydau“, daug lengviau pasakyti „Aš to nesuprantu, bet žinau, kad esu teisus, pamatysi“.

 

Įsakymas:

„... neapleiskite savųjų susibūrimo, kaip kai kurie yra pratę, bet raginkite vienas kitą ir tuo labiau, kad matote artėjančią dieną.“ * „Kadangi matote artėjančią dieną“. Manoma, kad yra atskaitomybės jausmas, laiko, kuriuo gyvename, nuojauta turėtų mus priartėti vienas prie kito ir to, kas iš tikrųjų svarbu. * Hebrajams 10: 25

 

Kai mes renkamės Viešpaties akivaizdoje, tai darome ne tam, kad kalbėtume apie politiką. Ne tam, kad kalbėtume apie ginčus. Kalbame apie Jėzų, žmones. Kiekvienas iš mūsų yra gyva Viešpaties šventykla, kiekvienas turime savo Šventąją Dvasią. Šis faktas tuos tikinčiuosius, kuriuos pažįstame, turėtų priskirti daug aukštesniam lygmeniui nei netikinčiuosius. Mes renkamės, norėdami išgirsti, ką Kristus veikia vienas kito gyvenime, pagarbinti ar diskutuoti, išmokti ir pasidalinti tuo, ką Jis daro.

 

Vertinkite vienas kitą

Nežiūrėkite į tai, kas skiria, sutelkite dėmesį į tai, kas jus sieja. Aš visada stebiuosi, kaip krikščionys eina dirbti žmogui ar įmonei, kurių nevertina, su kuriais politiškai nesutinka ir, nepaisant to, yra puikūs darbuotojai. Vis dėlto, jei geras krikščionis draugas išreikš kitokią politinę ar doktrininę nuomonę, jie nutrauks su juo visus ryšius. Kokie jie veidmainiai!

 

Jie susitaikys su nesantaika savo šeimoje ir stengsis palaikyti santykius su artimaisiais, kurie prieštarauja viskam, kuo jie tiki, tačiau jei tik krikščionis draugas išsakys kitokią nuomonę, jie nutrauks santykius. Kokia veidmainystė!

 

Augink Kristaus kūną - mes vakaruose net nežinome, kas nutiks. Kai kurie tai jaučia ir gali nujausti. Investuokite į santykius Kristuje, branginkite tikinčiuosius, juos pažinsite amžinai, tiesiogine to žodžio prasme amžinai, todėl, jei įmanoma, susitaikykite dabar. Pastatyk tiltą ir tikėkis, kad jie pastatys tavo. Jei pastatysite tiltą ir rasite pastatytą sieną, palikite tiltą tai dienai, kai gal būt jie nugriaus sieną ir pastatys tiltą link jūsų.

 

Patikrinkite kaip vaikštote meilėje. Patikrinkite savo prioritetus. Būkite pasirengę investuoti į santykius su Kristumi. Mokėk tą kainą.

 

Susitikimų naujienos: Didesnės patalpos dėka vis dar turime vietos mūsų susitikimui Dentone, Teksase, birželio 26–27 d. Bozemanas liepą pilnas, atsiprašau. Apsvarstykite galimybę prisijungti prie mūsų Mančesteryje (Naujasis Hampšyras) per patį lapų gražumo sezoną spalio mėnesį. Mes tikimės rugsėjo mėnesį pamatyti savo draugus Europoje - Olandijoje ir Latvijoje – priklausomai nuo kelionės taisyklių.

 

Kenijos, Ugandos naujienos

Kaip paskutinę šio projekto dalį, aplink Kenijos kaime išgręžtą šulinį dedame tvirtą tvorą, kuria žmonės džiaugiasi - tiek tvora, tiek vandeniu ir ramybe. Ugandoje mes esame trečiame 20-ies kiaulių rinkinyje, skirtame mūsų Ugandos namų surinkimams. Jie rengia mokymus ir duoda 1 kiaulę šeimai kiekviename namų surinkime, kad turėdami paršelių, kiti galėtų auginti kiaules ir galų gale turėtų tų pajamų ir maisto produktų. Labi vertingos  aukos būsimoms kiaulėms ir paprastiems dalykams, dėl kurių dažnai kreipiamės į savo dukterines bendruomenes - pinigai namams, maistui ir pan. Jei norite padėti, tiesiog pažymėkite „Afrika“.

 

Naujienlaiškis ilgesnis, nei iš pradžių maniau, bet norėjau pranešti, kad Viešpats prašo savo kūno įvertinti save, mūsų vaikščiojimą meilėje, prioritetus. Daugelis sureaguoja, o kitus užklumpa pasaulio dvasia.

 

Mes gyvename gerai, labai vertiname jūsų paramą. Mes esame maža tarnystė, bet paveikianti daugybę žmonių daugelyje tautų, ir kiekviena auka padeda labiau nei jūs žinote.

 

Ačiū už maldas ir palaikymą!

Laiminu,

Džonas   ir Barbara, Brianas ir Am

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.