Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2021 m. rugsėjo 24 d., penktadienis

2021 m. Rugsėjo mėn. CWOWI naujienlaiškis

 September 2021 Newsletter

 Sveiki ,  Dosnių aukų dėka galėjome padėti 15 šeimų CWOWI šeimoje, palengvindami uragano pasekmes,  jos vis dar atsigauna ir atstatomos. Kai atsiras lėšų, mes ir toliau jas išsiųsime jiems, kai to reikės ar paprašys. Apsilankykite


mūsų svetainėje, kad gautumėte atnaujinimų apie tai ir kitus tinkle vykstančius dalykus. (www.cwowi.org, tinklas, tinklo naujiniai) arba spustelėkite/nukopijuokite šią nuorodą:

 https://churchwithoutwallsinternational.org/network-updates/

 

Ugandos vyriausybė vėl leido tęsti Kiaulių projektą, taigi, jei norite padėti prisidėkite, norime jiems nupirkti dar 20 nėščių paršavedžių. (Kiekviena paršavedė ir mokymas kainuoja 175 USD arba 3500 USD už 20). Pirmosios 20 žmonių grupės dabar turi paršelių, o keli paršeliai iš tų vadų atiduodami kitiems namų surinkimų nariams - tikslas padėti visiems tapti finansiškai saugiems ir palaima aplinkiniams. Ačiū už pagalbą.

 

 Taip pat turime porą lyderių iš dviejų skirtingų tautų, norinčių pradėti savo verslą. Aš dirbu su jais rengdamas verslo planą. Jei norite padėti jiems pradėti veiklą, parašykite man el. Paštu cwowi@aol.com arba jei aukojate, kad padėtumėte vienam iš šių lyderių, tiesiog pažymėkite jį kaip tokį atmintinių skiltyje internetu arba per JAV paštą. Pagauk žmogui žuvį ir tu jį pavalgydinsi, išmokyk žmogų žvejoti ir tu jį maitinsi visą gyvenimą.

 

Kiti „Zoom“ susitikimai - spalio 27 d., Trečiadienį, 19 val. Centrinio JAV laiku ir šeštadienį, 30 d., 10 val. Centrinio JAV laiko. Patikrinkite antraštę viršuje ir erdvėje virš teksto mano Savaitinėse mintyse, ar nėra nuorodų. „Zoom“ nesiunčia priminimų apie susitikimus,  žmonėms, kurie  suplanuoja prisijungti, taip pat ir mes, o mes nedalyvaujame, todėl užsiregistravę nustatykite sau dienos, laiko ir susitikimo  priminimus, kad galėtumėte prisijungti prie mūsų!

 

Iki mūsų Naujosios Anglijos konferencijos, spalio 8–10 d., Liko tik maždaug 2 savaitės, todėl nekantraujame dar kartą susitikti su senais draugais ir susipažinti su naujais! Susitikimai asmeniškai yra labai vertingi, ir Viešpaties buvimas visada nuostabus, ir tarnauja mūsų širdims.

 

Naujosios Anglijos konferencija yra paskutinė mūsų „didžioji kelionė“ tais metais, ir mes pradėjome melstis dėl 2022 m. Kitąmet planuojame konferenciją Tulsoje ir kitur JAV (ir tikimės, kad Kanadoje).

 

Ypač tikimės, kad kitais metais galėsime surengti ES konferencijas, o pirmoji-Nyderlanduose birželio 3–6 d. Viešpats žino. Įdomu, kaip Jis dirba. Paskutinėje mūsų konferencijoje Nyderlanduose, rekolekcijų centre, į kurį važiavome daugelį metų, Dvasia paliudijo keliems iš mūsų (ir tuo metu tai buvo aptarta), kad tai bus paskutinis mūsų didelis susirinkimas, bent jau kurį laiką . Liudijimas, mūsų dvasioje, buvo toks, kad būsimi susitikimai ES bus mažesni ir skirtingose ​​tautose, o ne kasmetinis didesnis susitikimas. Mes vis dar laukiame progos grįžti į ES ir pamatyti mažesnių , bet daugiau susitikimų, tačiau pasikeitimai mūsų nenustebino.

 Laikai ir sezonai

 Šis mūsų dvasios liudijimas apie būsimus ES susitikimus yra tas pats, kaip krikščionys visame pasaulyje liudija, kad pasaulyje vyksta kažkas kitaip. Ką mes visi jaučiame? To negalima paaiškinti, o balsai, skleidžiantys baimę dėl koronaviruso ar politikos ar ekonomikos, negali nutildyti to gilaus mūsų vidinio jausmo, kad viskas pasikeitė. Mūsų dvasioje yra kažkas, ką mes jaučiame ....

 Paulius savo pirmame laiške Tesalonikiečiams 4 skyriuje paaiškino „paėmimą“. Tada 5: 1-4 prieš tai pasakė:

 „Bet dėl  tų laikų ir sezonų, broliai, nereikia, kad aš jums parašyčiau. Juk žinote, kad Viešpaties diena ateis kaip vagis naktį, bet nesate tamsoje, kad ta diena jus nustebintų kaip vagis naktį ... “

 Frazė „laikai ir sezonai  yra „chronos ir kairos“. „Chronos“ šaknis :chron“ iš  kur gauname chronometrą ir reiškia „laikas, žiūrimas iš eilės“, o „kairos“ reiškia laiko erdvę be aiškiai apibrėžtų sienų ir ribų. Panašiai pavasaris kartais gali atrodyti kaip žiema, o kita pavasario diena - vasara, pavasario sezono ribos nėra tiksliai apibrėžtos. Dėl tų sekų ir sezonų mes nesame akli ir nebūsime nustebinti.

  Vagis įsiveržia į savo namus pasiimti to, kas jam nepriklauso. Netikinčiajam Viešpats taip pasirodys, kai ateis pasiimti savųjų - kaip vagis naktį. Pas juos Jis atvyko pasiimti žmogaus (-ų), kuris Jam nepriklauso - sutuoktinio, vaiko, anūko ar kito giminaičio ar draugo. Mes žinome laikus ir sezonus, nes galime tai nujausti savo dvasia. Tačiau netikintieji, kurie  aklai pasinėrę į savo reikalus , bus nustebinti.

 Kaip mes turėtume gyventi būdami apsupti šios tamsos ir kitų aklumo?

Jono 11: 9-10, kai mokiniai paklausė Jėzaus, kodėl Jis nori grįžti į tą vietovę, kur neseniai jį siekė nužudyti, jis pasakė: "Argi nėra 12 valandų dienoje? Jei vaikščiosi dienos šviesoje, nesuklupsi, nes matai pasaulio šviesą. Bet jei žmogus vaikšto tamsoje, jis suklumpa, nes  jame nėra šviesos “.

 Graikų kalbos žodis „suklupti“ yra „proskopto“ ir reiškia „atsitrenkti koja“, o įprastai - įsižeisti, nes kažkas pakeliui užkliuvo ar atsitrenkė  į jo kojos pirštą eidamas keliu. Tai reiškia pyktį ir įžeidimą tiems, kurie vaikšto tamsoje, nes jie vis  pakliūva dėl nematomų dalykų savo kelyje. Tačiau mes esame šviesoje ir galime drąsiai vaikščioti mumyse esančioje šviesoje, taip Jėzus suformulavo.

 Aplinkybės sakė, kad ten  kur jis eina, yra pavojinga, tačiau Tėvas vedė Jį per pavojų Dvasios laiku. Jį vedė dangus. Jei vaikščiosite dangaus šviesoje, neklysite. Paulius naudojo tą patį įvaizdį - nesame tamsoje, kad laikai ir sezonai mus nustebintų. Jis parūpins. Jis vadovaus. Vaikščiokite savo turimoje šviesoje, nebijokite, tiesiog vaikščiokite šviesoje ir sutelkite dėmesį į tai, ir tamsa tebūna tamsa. Nebijok to, tiesiog klausyk Jo balso, daryk tai, kas teisinga ir dera Jo šviesoje, ir nesuklupsi.

 Man kyla toks klausimas ir rūpestis: ar pažįstate krikščionių, kurie užmerkė akis į laikus ir sezonus, kuriuose gyvename, nes myli pasaulį ir savo pasaulietinį gyvenimą? Kai Viešpats davė žinią septyniems surinkimams, jis užbaigė: „Kas turi ausis girdėti, tegul klauso, ką Dvasia sako surinkimams“. Tai rodo, kad kai kurie krikščionys neturėjo ausų girdėti, jie klausėsi kitų balsų.

 

Tie, kurie pripildo savo mintis tuo, ką sako kiti žmonės - samprotavimais ir argumentais apie politiką, kovid-ą ,religinę doktriną, tai tik dar labiau sumažina jų gebėjimą išgirsti vis dar tylų savo dvasios balsą, kuris jiems sako kažką kitokio.

 

Paulius II korintiečiams 11: 3-4 rašė, kad šėtonas subtilia apgaule apgavo Ievą, ir jis bijojo, kad jie bus panašiai apgauti. Kaip? Jis sakė, kad „jūsų protas bus sugadintas, paliekant paprastą tikėjimą Kristumi, priimti kitą Evangeliją, kitą dvasią, kitą Jėzų“.

 

Frazė „protas būtų sugadintas“ yra „phthrae ta noemata“, o tai reiškia, kad „jūsų protas susitrauks ir atitrūks“ nuo tikėjimo Kristumi paprastumo. (susitraukimo vaizdas yra augalo susitraukimas, kai iš jo atimama gyvybė)

 

Kitaip tariant, apgaudinėjamas žmogus susitrauks arba pasitrauks iš paprastumo, kad apimtų sudėtingą tikėjimą - tikėjimą emocijomis, protu ir „aukštesniais“ samprotavimais, kurie pateisina tas priežastis ir emocijas. Ar  pažįsti tokį žmogų? Paulius sakė, kad tai apgaulė subtilumu, šėtono klastingumu.

 

Vienintelis būdas yra atgailauti ir grįžti prie pirmosios meilės - tyro ir paprasto tikėjimo Jėzumi. Tokia ramybė yra išlaikant paprastą tikėjimą, paprastą pasitikėjimą. Daryk tai, kas teisinga, kas yra protinga, bet neapsunkink savo proto kitų balsais, kai Jėzus aiškiai pasakė Jono 10: 4-5: „Mano avys girdi mano balsą, o kitais jos neseks, nes jos atpažįsta svetimą balsą “. Jei sekėte kitais balsais, jei buvote kalti, kad neatpažinote tų, kurių dvasia neteisinga, balsą, atgailaukite ir grįžkite prie paprasto tikėjimo.

 

Šiuo metu Kristaus kūne vyksta didelis pabudimas - tai yra vienas akivaizdžiausių ženklų, kad artėjame prie Viešpaties sugrįžimo - krikščionys pradeda „prisiderinti“ prie laikų ir sezonų. Melskitės, kad pažįstami gautų išminties ir apreiškimo Dvasią Jo pažinime, kad būtų atvertos jų supratimo akys ...

Dėkojame už nuolatinę paramą! Mes jus vertiname !

Džonas ir Barbara, Brianas ir Amy

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.