Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2024 m. gegužės 26 d., sekmadienis

2024 m. gegužės mėn. naujienlaiškis

 2024 May newsletter 

 Sveikinu  visus,

Olandijoje turėjome nuostabią konferenciją. Sunku žodžiais apsakyti įvairiapusiškus būdus, kuriais Viešpats tarnauja žmonėms šiose rekolekcijose. Yra


toks turtingumas, kai valgome visi kartu, darome kavos/arbatos/užkandžių pertraukėles – visiškas pasinėrimas į bendravimą  su draugais iš 18 tautų!

 Šlovinimo metu šeštadienio vakarą mažiausiai 3 buvo pakrikštyti Šventąja Dvasia, keli pranešė, kad pasveiko, keli matė Viešpatį, kai jų akys atsivėrė į Jo karalystę, kai Jis vaikščiojo tarnaudamas žmonėms.

 Kai penktadienio vakarą susėdome ratais melstis vieni už kitus, manau, kad dauguma ten gavo pranašystę, ir visi buvo labai padrąsinti ir ugdyti.

 JAV rinkimų ciklas

  gruodžio mėn. ir 2021 m. sausio mėn., prieš inauguraciją, Viešpats aplankė mane 2 kartus, kaip daugelis prisimins. Jis kalbėjo apie Biden, turintį kognityvinių problemų, kurios greitai paaiškės visiems, ir liepė man melstis, kad nebūtų   „katastrofiško medicininio įvykio, kuris būtų blogas šaliai“. Jis sakė, kad jei taip nutiktų, Harris eis prezidento pareigas maždaug paskutinius 9 kadencijos mėnesius. Alternatyva būtų, kad jie siūlytų ką nors kitą kandidatuoti kituose rinkimuose.

 Mes esame šiame laikotarpyje,  o Biden tebepatiria  kognityvinį nuosmukį, bet be katastrofiško įvykio, o tai reiškia, kad jo asmeniniai būklei būtų gerai, jei demokratų kandidatu būtų kas nors kitas. Laukiu, kad tai įvyktų jų suvažiavime – tai pamatysime. Žinau, kad Viešpaties valia mūsų gyvenime vykdoma nepriklausomai nuo politikos. Tėvo gebėjimas daryti tai, ką Jis nori daryti mūsų gyvenime, nėra pagrįstas vertybinių popierių rinka ar politika.

 Daug balsų kalba dalykus  prieštaraujančius Raštui

Gavau daug el. laiškų iš žmonių, siūlančių įvairias suspaudimų laikotarpio datas,  apreiškimus apie Viešpaties sugrįžimą, Armagedoną, 144 000 išaiškinimą ir pan.

 Vienas asmuo sakė, kad Armagedono mūšis įvyks rugpjūčio 4 d. Kiti yra įsitikinę, kad paėmimas įvyks šį mėnesį (gegužę). Kiti teigia, kad pirmasis Saulės užtemimas JAV prieš kelerius metus pažymėjo Suspaudimų laikotarpio pradžią. Kiti man atsiuntė el. laišką, kad 6-asis antspaudas buvo atidarytas... (bet taip neįvyko).

 Kai vienam vyrui nurodžiau, kad jo žodžiai buvo neteisingi, jis el. paštu atsiuntė žinutę, kad meldėsi už mano sūnaus (Chriso) mirtį per 24 valandas nuo elektroninio laiško gavimo, kad žinočiau, kad Dievas atsiuntė jį man kaip pranašą. . Tai tiesiog ligonis ir aš jam tai pasakiau. Ar galite tai įsivaizduoti? Prašyti Dievo nužudyti mano sūnų, kad tikėčiau, kad tas vaikinas tikras pranašas? Bent jau beprotiškas, demonų paveiktas tai jau tikrai.

 Namų surinkime mes turėjome juos visus – bet namų surinkimas turi būti sveikas, saugus, subalansuotas.

 1 Korintiečiams 14:26–40 Paulius duoda nurodymus, kaip būti svečiu kieno nors namuose. Tai apima  viską daryti „padoriai“ ir „tvarkingai“. Tai reiškia moraliai ir etiškai sąžiningai ir tvarkingai.

 Todėl jis sako, kad reikia pakaitomis, pasiduoti kitam asmeniui, jei jis mano, kad turi žodį, suprasti, kad galite kuo nors pasidalinti, bet tai bus įvertinta ir gali būti priimta arba atmesta. Jis sako, kad tu visada viską valdai savo dvasioje, Dievas nereikalaus pasakyti tą ar aną,  jei neturi galimybės pasidalyti, kalbėk sau ir Viešpačiui.

 Šios pagrindinės gairės prieštarauja vienam ar daugiau įsitikinimų nesubalansuotam žmogui. Kažkas, norintis ateiti į namų susirinkimą, dažnai nori dominuoti pokalbyje. Pauliaus gairės prieštarauja tam, nes Paulius apibūdina pokalbius, kaip duoti ir imti, priimti ir (arba) atmesti idėjas. Šie žmonės yra taip įsitikinę, kad yra teisūs, kad apkaltins sveikuosius ir subalansuotus, kad jie yra nesubalansuoti – kaltins kitus tuo, kuo yra patys kalti.

 2 iš paskutinių kartų, kai Viešpats mane aplankė anksčiau šiais metais,

 Jis kalbėjo apie tai, kad kūnas teisia pats save, grįžta prie pirmosios meilės, būtent mylėti Jį, be slaptų motyvų motyvų. Jį, be dienotvarkės. Mylėti Jį , vaikščioti su Juo nesistengiant ,  priversti Jį palaiminti, išgydyti, aprūpinti jus ar dėl kokių nors kitų priežasčių. Tiesiog... mylėti Jį.

Nesvarbu, ar Viešpats ragino jus, likti atokiau nuo svetainių, kurios, jūsų žiniomis, yra išbalansuotos, ar greičiau kam nors atleisti, ar nustoti žiūrėti laidas, kuriose dažnai beprasmiškai vartojamas Jo vardas ir kiti keiksmai. žodžiai, kuriuos žinote, liūdina jūsų dvasią – laikas apsivalyti, žmonės.

 Ir vienas dalykas, kuris labai subtiliai ir nepastebimai tam padeda, yra reguliarus bendravimas namų surinkime. Mažos grupės, namų surinkimas, bet kokia forma, kur kas savaitę susitinkate su tais pačiais žmonėmis ir palaikote vienas kitą, pakeliate vienas kitą maldoje, skatinate vienas kitą augti Kristuje.

 Apaštalų darbų 2:42 sakoma:

 „....jie tvirtai laikėsi  apaštalų mokymo, bendravimo , valgymo, ir maldų“. ištvermingai. Tai sprendimas ištverti. Tai sprendimas, pagrįstas tikslu ir principu, o ne emocijomis.

 Santykiais pagrįstas tikėjimas patvirtina jus ir patvirtina jūsų tikėjimą kitaip nei

 auditorija. Jūs čia nejausite neaiškių keistų jausmų dėl gražaus interjero ir vitražų  ir aptarnavimo . Ne. Santykiais pagrįstas tikėjimas patvirtina, kad priimate iššūkius mylėti žmones. Tai patvirtina jūsų tikėjimą, kai girdite žmones dalijantis tuo, ką Dievas juose daro, nes panašiai Jį atpažinsite ir savo gyvenime.

 Paulius rašė II Korintiečiams 4:18:

"...ir mes visi atidengtu veidu tarsi veidrodyje matome Viešpaties šlovę. Ir į tą atvaizdą keičiamės iš šlovės į šlovę,  Viešpaties Dvasia."

Tai sako, kad mes neturime šydo ant veido, bet stovime prieš veidrodį ir žiūrime į tai, ką Jis padarė ir daro mūsų gyvenime. Kristus yra mumyse, o mes stovime veidrodyje ir žiūrime į tą šlovę, kurią Jis veikia mumyse ir mūsų gyvenimuose. Mes matome be jokio šydo, be nieko tarp mūsų žvilgsnio ir tos šlovės, kuri yra mumyse. Kai matome Jo šlovę savyje, kai žiūrime į tą veidrodį (tai mums parodo Šventoji Dvasia), mes tampame tokiu atvaizdu – ir toliau žiūrime į tą šlovę.

 Mūsų nepakeičia nei žvilgsnis per petį į praeitį, nei nuolatinis mūsų baimių ir abejonių tyrimas – ne! Mes pasikeičiame, kai žiūrime į tai, ką Šventoji Dvasia atskleidžia, kad Viešpats mumyse daro. Stebėkite Jį, šlovę to, ką Jis padarė ir daro dabar jumyse. Taip pakeisk savo gyvenimą – žvilgsnis į Jį, žvilgsnis į tai, ką Jis padarė ir dabar daro jumyse. O dalis to darymo apima susitikimą su kitais veidrodžių stebėtojais, kurie taip pat atranda, ką Jis daro juose...

 KWOWI – dabar Kenijoje ir Ugandoje remiame 270 vaikų, ačiū! Vaikai ir jų šeimos LABAI dėkingi už šią paramą, nes JAV doleris šiose šalyse nueina toli. Vaikai Kenijoje yra išsibarstę, todėl Danielis ir Christine ten naudoja namų surinkimo vadovus įvairiose srityse, kad paskirstytų jūsų rėmimo lėšas, ir kiekvienas vaikas ir šeima taip nekantriai laukia paramos.

 Barbara ir aš, Brianas ir Amy, labai vertiname jūsų maldas ir paramą. Ačiū!

 

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.