Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2020 m. gegužės 2 d., šeštadienis

Ką tikintiesiems reikės daryti su tuo ženklu 666? 4(4)


John Fenn. Weekly Thoughts. What will Believers do When 666 Comes? 4 of 4 1/05/20 

Sveiki,
Ką darys  tikintieji, kai bus įdiegta ekonominė sistema, kuria naudosis kiekvienas prekybininkas ir bankas, ir tik taip bus galima kažką nusipirkti? Aš tikiu žydų Trimitų švente ir paskutiniojo Trimito pūtimu, dėl kurio tikintieji pakils
arba bus pakeisti ir paimti į dangų, o žemėje tuo metu  prasidės 7 metų Jokūbo vargų laikotarpis. Tačiau matome, kad 666 sistemos principai yra jau įdiegiami mūsų laikais.
  
Žvėries ženklas
Apr13:15-17 teigia:“...kai daugelis, kurie  negarbins žvėries stabo, bus nužudyti. Ir jis vers visus, mažus ir didelius, turtingus ir vargšus, laisvuosius ir vergus, priimti ženklą savo dešinėje rankoje arba kaktoje: kad joks žmogus negalėtų pirkti, parduoti, tik tas, kuris kurs priims tą ženklą, arba žvėries vardą, arba jo vardo skaičių.“
  
Tai svarbu, nes visose interneto diskusijose apie 666 niekas nemini, kad PRIEŠ tai, arba to metu, kai tai bus įdiegta,  kartu su juo žmonės turės prisiekti ištikimybę valstybei arba bus nužudyti.

Taigi asmeniškai man įdomu, kiek tikinčiųjų liks pirmą kartą atsisakius garbinti „žvėrį“. Graikų kalboje 15–17 eilutėse, yra vienas labai ilgas sakinys,  graikų kalba neturi skyrybos ženklų, todėl galima suprasti, kad ženklo priėmimas bus pirmas lojalumo parodymas „žvėriui“.
  
Aš matau jau dabar ruošiamus persekiojimus , todėl labiau rūpinuosi tuo, kaip mūsų laikais į mus žiūrima, ir kaip su mumis elgiamasi, nei ateities ekonomine sistema, kuriai esant įdiegtai, kaip galėčiau auginti savo pasėlius ir gyvūnus (jei būčiau gyvas po  dvigubo asteroido atsitrenkimo į žemę, ir pasikeitus saulės spinduliavimui ir tt).

Atkreipkime dėmesį į  Kinijos socialinio vertinimo sistemą, pradėtą 2014 m. Ir kuri turi visiškai veikti jau šiais metais, 2020 m. Ji vadinama „socialiniu kreditu“. Vykdydama veido atpažinimo ir stebėjimo veiklą, draugus ir internetinę veiklą, vyriausybė kiekvienam piliečiui nustato „pažymį“, kuris lemia, kokiomis privilegijomis jis gali naudotis, arba būti nubaustas už nukrypimą nuo vyriausybės nurodymų.

Paskelbti pavyzdžiai, kurie vertinami neigiamai ,- tai yra rūkymas nerūkymo zonoje, blogas vairavimas, per dažnas vaizdo žaidimų pirkimas ir įvairių dalykų paskelbimas internete, kurie nesutinka su vyriausybės politika. Jie dabar uždraudžia ar riboja tokių žmonių galimybes keliauti traukiniais ar lėktuvais, lėtina interneto greitį, gali uždrausti jų vaikams geresnes mokyklas, lankymąsi geresniuose viešbučiuose ir netgi gali pasiimdami  jūsų šunį.

  

O kas jeigu...
 Kas nutiktų, jei jūs ir aš, todėl kad  esame krikščionys, būtume pašalinti iš ekonominės sistemos ir galėtume pirkti ir parduoti tik vieni iš kitų? O kas, jei norėdami gauti pieno, jūs turėjote pažinoti kažką, kuris laiko karvę, ir nori jums parduoti, prekiauti ar mainytis? O kas, jei norėdami gauti vištienos, mėsos ar kiaušinių, turėsite pažinoti žmogų laikantį vištas, kuris norėtų jas jums parduoti, prekiauti ar keistis produktais su jumis?

Ar vengtume jų tik dėl , nes jie tiki šiek tiek kitaip, nei mes  apie vandens krikštą, kaip kai kurie galbūt tai daro šiandien? Aš siūlau, kad eilinis krikščionis, kuriam reikia ūkininko vištų kiaušinių, arba tas, kuriam reikia jūsų turimo papildomo tualetinio popieriaus, atidėtų tai, kuo jie netiki, ir sutelktų dėmesį į tai, kas yra bendra, į Jėzų Kristų.

Tokioje situacijoje Kristaus kūnas užaugtų. Daugelis krikščionių jau praktikuoja tokį meilės lygį, gebėdami švęsti tai, kas mums bendra, ir atidėti skirtumus. Bet jei perskaitysite daugelį „Facebook“ įrašų ar pasidomėsite bažnyčios gyvenimu, pastebėsite, kad daugybė krikščionių šiurkščiai argumentuoja  ir sąmoningai kursto baimę, nesantaiką ir painiavą.

Įdomu, į ką tokie žmonės galės kreiptis paramos, kai  iškils poreikis? Mes esame vienas kitam didžiausi resursai , nes Kristaus gyvena kiekviename iš mūsų. Laikas atsisakyti vaikiškumo, kad augčiau meilėje Kristuje.


Pasvarstykite ...
Šiuo metu tarp savo krikščionių draugų rato, jei turėtumėte priklausyti nuo jų savo kasdieniams poreikiams tenkinti : Ar turėtumėte ką valgyti? Ar galėtum rasti ką nors kuris padėtų įsigyti būtiniausių dalykų namų buičiai? Ar jūs sustikinėtumėte auditorijoje ar namuose ir bendrautumėte tinkle? Ar gali būti, kad susibūrimas prie pietų stalo, kuriame dalijamasi maistu, tampa intymia švente ir dalijimusi tikėjimu, kurį jau turime daugelyje namuose vykstančių bendruomenių susirinkimų?

Daugiau apie tai, o jeigu mūsų dienomis...
O kas, jei žydai ir krikščionys bus kaltinami dėl visų blogybių visuomenėje? O kas, jei manoma, kad žydai, krikščionys ir konservatoriai sulaiko tautą nuo pažangos ir naujos  labai modernios ir geros ekonomikos ir visuomenės? Ką daryti, jei mūsų dienomis krikščionys ir konservatoriai jau puldinėjami socialinėje žiniasklaidoje, o kas, jei jų tinklaraščiai ir vaizdo įrašai bus pašalinti dėl jų nuomonės, kuri, kaip manoma, yra prieštaringa ar kurstanti žmones? Ką reikėtų daryti, jei žmonės rengtų demonstracijas prieš bažnyčios pastatus ir sinagogas prieš (nekenčiamus) žydus ir krikščionis? Kas nutiktų, jei valstybė skatintų piliečius šnipinėti ir pranešti vieniems apie kitus  įtariamus, kad jie pažeidė apribojimus ar įstatymus?

Mes matome viską, ką tik paminėjau aukščiau esančioje pastraipoje, dabar jau vykstant JAV. Praėjusių metų gruodį aplankymo metu Viešpats man sakė ir aš dalinausi: „Mes tik pradedame, tarsi kažkas kranto linijoje tik sušlapo kojų pirštus, bet pasiners į gilesnius vandenis“. Pažiūrėkite, kokie pamatai yra klojami, tačiau nebijokite. Tai skirta būsimam laikui. Būkite pasirengę, tačiau ne taip kad visiškai sunaikintumėte savo biudžetą iš  baimės dėl to, kas gali ateiti. Mes turime daryti , ką galime, su tuo, ką turime, o visu kitu   Viešpats pasirūpins.

Didžiausias dalykas, kurį dabar gali padaryti žmogus, - tai vaikščioti meilėje. Augti Kristaus kūne. Efeziečiams 4: 14-16, Jėzaus nori, kad daugiau nebebūtume vaikais, blaškomi įvairių mokymo vėjų, kuriuos sugalvojo žmogaus gudrumas. Aukime meilėje visuose dalykuose Jame, palaikydami vienas kitą Kūne.
Jei Tėvas gali sudėlioti mūsų gyvenimą tokiu būdu dabar , kad mus aprūpintų, Jis vėl tai padarys, kai pasaulį ištiks dar viena krizė. Pradėkite dairytis į praeitį savo gyvenime, kad prisimintumėte ir pripažintumėte Jo vedimą ir aprūpinimą, ir nebijosite ateities. Jis niekada nesikeičia. Jis neatvedė tavęs iš taip toli, kad dabar sužlugdytų. Prisimink Jo ištikimybę , kurią patyrei praeityje savo gyvenime,  ramybę, kurią tada Jis  tau suteikė, ir vėl ją patirsi šiomis dienomis.

Kaip gerai pasakė holokaustą išgyvenusi Corrie ten Boom: „Niekada nebus klaida  patikėti nežinomą ateitį žinomam Dievui“.

Bet ši serija yra apie tikinčiuosius po paėmimo ...
Mes jau galime matyti  horizonte besikaupiančius audros debesis ir tą dvasią pasaulyje, kuri  įdiegs tą 666 sistemą  iki galo, bet ji nėra mums. Aš esu dėkingas, kad NT moko, jog nesame skirti  rūstybės dienoms, bet patirti išgelbėjimą. Bet mes galime suprasti, ką daro ta dvasia, nes esame šviesoje ir turime iš apreiškimą iš dangaus apie tai, ką ta dvasia nori padaryti.

Kitą savaitę- nauja tema ... iki tada laiminu,

John Fenn
www.cwowi.org ir rašykite man el. paštu cwowi@aol.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.