Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2021 m. birželio 22 d., antradienis

2021 m. Birželio mėn. CWOWI Informacinis biuletenis

 June 2021 Newsletter

Sveiki ,

Dėkojame, kad prisiminėte mus maldose ir davėte, kai mes ketiname pradėti dar judresnį laiką nei įprasta. Kai jūs skaitote šį naujienlaiškį ,  mes ruošiamės mūsų susitikimams Dentone, Teksase šį savaitgalį - 26–27 d., o mėnesio, liepos 31 – rugpjūčio 1 d.,  Bozemaną, Montanoje, maždaug po 5 savaičių į Nyderlandai,


mūsų Olandijos (11–12) ir Latvijos (18–19) susitikimams. Praėjus kiek daugiau nei 2 savaitėms po to, kai grįšime namo, susirenkame į spalio 8–10 d. vyksiančius Naujosios Anglijos susitikimus Mančesteryje, Naujajame Hampšyre.

 

Tą metų sezoną medžiai nusidažo ryškiomis rudens spalvomis, ir aš tikiu, kad mes atsigręšime atgal ir stebėsimės, kaip taip greitai  prabėgo vasara. Tikimės, kad jūs galėsite prisijungti prie mūsų viename ar daugiau šių susitikimų! Jie kupini mokymo, pranašiškos, asmeninės tarnystės, gilaus garbinimo ir susitikimų su naujais draugais, esančiais „tame pačiame dvasiniame puslapyje“.

 

Kai kurie klausė, kada vyks kiti „Zoom“  susitikimai. Suplanuosime juos pagal tai , kiek leis laikas ir jėgos, todėl dėkojame už kantrybę.

 

Pranašiškas priminimas

 

Vienas dalykas, kuriuo anksčiau dalijausi, ir kurį gavau bendraudamas su Viešpačiu, buvo tai, kad  prezidentas turės  „pažintinių“(vert. suvokimo) sutrikimų, problemų. Tuo metu Viešpats buvo pasakęs: „... tai bus vis labiau pastebima, kol  taps akivaizdu visiems ir užkulisiuose bus kuriami planai, kaip pereiti“( vert."tranzuoti"  iš tokios situacijos  )  . Kiek man tada buvo pasakyta, mes esame tuo laiku dabar, ir per ateinančius kelis mėnesius tai bus matyti. Paskutinis šių metų ketvirtis bus ypač svarbus keliais lygmenimis.

 

Jis pasakė, kad reikia melstis dėl šių dalykų, nes galutinis rezultatas (kur viskas krypsta) bus masinis smūgis, „verčiantis priimti sprendimą liečiantį visus“, arba tai gali būti daug diskusijų keliantis klausimas, kuris gali būti išspręstas per kelis mėnesius. Prašymas melstis už jo sveikatą yra skirtas tautai - už tautos gerovę, taiką, nes Jis  nori, kad melstumės  už visus valdžioje, kad galėtume dievotai  gyventi ramų ir sąžiningą gyvenimą.

 

Tiesą sakant, vienintelė priežastis, dėl kurios aš tuo dalinuosi, yra malda, nes aš labai rimtai vertinu šiuos vizitus ir tai, ką Jis sako. Aš viskuo nesidalinu, nes jie yra tarp Jo ir manęs, todėl yra privatūs. Bet kai kuriuos dalykus aš darau - ir tai yra vienas iš jų. Šie metai yra labai svarbūs, kai malda gali nustatyti JAV kryptį.

 

Žmonėms kartais keista, kad apsilankymų metu Viešpats dažnai prašo maldos dėl ko nors. Žinoma, jis darė tą patį evangelijose, bet žmonės iki galo to neapsvarstė. Mano mėgstamiausias pavyzdys yra Mato 24:20, kur jis kalbėjo apie antikristo atėjimą į šventyklą ir prašė, kad būtų meldžiamasi, kad tai neįvyktų žiemą ar per sabatą. Malda keičia dalykus – tai, kad  antikristas ateis į šventyklą, ta dalis yra įrašyta lyg akmenyje. Kas gali keistis, tai metų sezonas ir savaitės diena. Nuostabi maldos malonė ir jėga. Bet net ir Viešpaties maldoje mums liepiama melstis Tėvo valios žemėje. Maldos tikslas, kad būtų padaryta tai, ko Jis nori, - tai paprasta ir taip malda keičia žmonių ir tautų kelius.

 

‘Pažadinta’ kultūra ir Kristaus kūnas

 

„Pažadintas“ yra terminas, kuris reiškia, kad asmuo suvokia socialinę ir rasinę neteisybę, kai jis tai mato, ir kartu su „panaikinti kultūrą“ judėjimu  siekia primesti savo valią visuomenei. Tai daroma bauginant ir verčiant žmones, korporacijas ir vyriausybes elgtis pagal tai, kaip jie apibrėžia tą neteisybę. Jie siekia pakeisti istoriją ir tradicijas, kad ištaisytų klaidas ir skriaudas, padarytas ankstesnėms kartoms. Už to slypi dvasia, todėl jos įtakoje  jie pyksta ir agresyviai primeta tautai savo valią.

 

Už to esanti dvasia skiria žmones į „gentis“ – pagal lytį, politiką, religiją – ir tai įėjo į daugelio mintis Kristaus kūne. Tiksliau, dėl 2020 m. Lapkričio mėn. rinkimų JAV ir vakcinos (jei norite, nušaukite).

 

Iš kur mes žinome, kad tai dvasia ?

 

Vienas iš būdų suprasti, ar dvasia kažką motyvuoja ir lemia kultūrinius pokyčius yra Jokūbo 1: 13-15. supratimas. Toje ištraukoje Jokūbas tęsia eil.2 teiginį: „... laikyk visa tai džiaugsmu, kai patenki į išbandymus ... ir pagundas, žinodamas, kad tavo tikėjimo išbandymas ugdo  ištvermę ...“

 

eil.13  jis norėjo aiškiai pasakyti: „Kai kas nors gundomas, ... neleiskite niekam sakyti, kad Dievas jiems tai daro. Nes Dievas negali būti gundomas blogiu ir pats nieko negundo “.

 

Ir štai mums yra raktas į eil.14:

„Bet kiekvieną žmogų traukia jo paties geismas (nuodėmės troškimas) ir vilioja (tai daro demonas). Ir kai geidulys (nuodėmės troškimas) užmezgamas (bendradarbiaujant su  viliotoju), tai gimdo nuodėmę. O užbaigta nuodėmę sukelia mirtį “. (Tiesioginę mirtį arba santuokos mirtis, santykių, draugystės, darbo, Dievo palaiminimų mirtis ir kt.)

 

Prieš daugelį metų mane Viešpats išmokė, kad demonai daro nuodėmę viliojančia, bet nuodėmės pasekmė yra tai, ką aš parašiau aukščiau skliausteliuose. Kiekvienas žmogus gali  patirti galimybę ir troškimą  nusidėti,  nes mūsų kūnas yra iš žemės, bet taip pat yra ir demonai, kurie vilioja, gundo  žmogų.

 

Pagalvokite apie Adomą ir Ievą prie medžio. Buvo nuodėmės noras, ir buvo šėtonas, kuris juos viliojo, atkreipdamas dėmesį, koks gražus vaisius, koks geras jo skonis ir panašiai. Kaip sakė Jokūbas, kai susijungia nuodėmės geismas ir vilionės, nuodėmė užmezgama. Kaip matėme su Adomu ir Ieva.

 

Kai dvasia įsitraukia į žmogų ar kultūrinį judėjimą, nuodėmės troškimas yra intensyvesnis, labiau invazinis į žmogaus mintis ir tai yra varomasis šios nuodėmės troškimas.

 

Kai kurie krikščionys atsiduoda šiai dvasiai, sukeliančiai susiskaldymą pasaulyje.

Tai pasidalijimas į piktas gentis, visuomenę  suskaldė ir sukėlė „pažadinta“ kultūra, kai kurie įsitraukė į tai ir Kristaus kūne. Jiems Kristaus kūnas yra suskirstytas į gentis, atsižvelgiant į jų požiūrį į „skiepijimą“, politiką ar net lyties, ar rasės klausimus.

 

Draugystės buvo nutrauktos, nes vienas krikščionis laikosi pozicijos vienoje problemos pusėje, o jų draugas to nedaro, todėl jis pyksta - niekada nesuprasdamas, kad jį vilioja demonas kartu su savo paties neteisingomis mintimis. Jo pyktis ir veiksmas rodo, kad jie yra tokie, kokius Paulius pasakė I Timotiejui 4: 1: „Atkreipkite dėmesį į„ gundančias dvasias ir demonų mokymus “, kurie, pasak Pauliaus, bus paleisti paskutinėmis dienomis. Gėda jiems.

 

Žodis „viliojantis“, „planos“ graikų kalba reiškia, kad tai priverčia žmogų klaidžioti, klaidinanti informacija, apgavikas, suvedžiotojas “. Kai kurie pasiduoda klaidinančiai informacijai, nesuvokdami dvasios. Svarbiausia yra tai - ar jie taikingi, nes Jokūbo 3 skyriuje sakoma, kad Viešpaties išmintis yra gryna, taikinga, lengvai prieinama. Tačiau pasaulio išmintis nėra taikinga , ji kelia pavydą, nesantaiką ir sumaištį.

 

Žinoma, krikščionis turi atgailauti, pripažinti tiesą tiems, kuriuos jie nukirto  nuo savo gyvenimo, ir sudrausti dvasią, kuriai pasidavė.

 

Kaip melstis už juos

Mano maldos už draugus, kurie dabar tapo „buvusiais“ draugais, Efeziečiams 1: 17-19 ir 3: 15-20: kad Tėvas suteiktų jiems išminties ir apreiškimo dvasią, ir kad jie gilintųsi į savo pašaukimą , į kvietimą sužinoti giliau, ką Viešpats jiems paruošęs. Ir kad Tėvas juos sustiprintų savo Dvasia  vidiniame žmoguje, kad jie  turėtų ramybę  ir pažintų neaprėpiamą Kristaus meilę.

 

Paulius II Timotiejui 2: 24-26 pasakė, kad Viešpaties tarnas neturi kivirčytis. Bet melstis už tuos, kurie „priešinasi patys  sau, ir galbūt Tėvas suteiks jiems galimybę atgailauti ir pripažinti tiesą, nes dabar jie pateko velniui į nelaisvę“.

 

Meldžiuosi, kad jie išsivaduotų iš tos dvasios, kuri užvaldė jų protą ir emocijas.

 

Žinios iš Afrikos: Ugandoje  ir Kenijoje ateinantiems mėnesiams skelbiami nauji  uždarymai, todėl meldžiamės už juos , nes daug kas patiria alkį, kai nutrūksta aprūpinimo linijos. Mes aukojame kaip galėdami, kad tinkle esantys žmonės bent jau turėtų maisto.

 

 

 

Mes laikomės gerai ir esame labai užsiėmę. Dėkoju už maldas ir aukas. Meldžiuosi už kiekvieną aukojantį žmogų ir už visus pateiktus maldos prašymus. Jūs esate labai vertinamas, ir mes taip pat labai  vertiname jus dėl to , kad esate mūsų gyvenime!

 

Palaiminimai ir ačiū!

John & Barb, Brian & Amy

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.