Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2017 m. spalio 4 d., trečiadienis

CWOWI Naujienlaiškis. Rugsėjis 2017

John Fenn, 2017 m. rugsėjo mėn. 7 d.,

Pradėsiu iš karto nuo svarbiausio…
Ypač svarbu JAV
Žmonės klausė manęs, ką būtent Tėvas pasakė man maždaug prieš 15 metų (bet aš tai viešai paskelbiau maždaug 2008) apie 2 uraganus, kurie siaubs JAV. Jis pasakė, kad bus dideli nuostoliai, ir kad stebėčiau tai. Po tų 2 uraganų bus žemės drebėjimas Kalifornijoje (Aš nežinau kiek laiko turi praeiti tarp šių įvykių, nes man tai nebuvo pasakyta) įvyks žemės drebėjimas srityje, kur paprastai to nebūna. Tai 2 sritys, Jis pasakė, dėl kurių reikia melstis, ir dėl kitų dalykų, nenoriu dalintis tuo plačiau, tik sakau, kad Sietlui ir Sent Luis reikia užtarimo.

Aš pasidalinsiu štai kuo – Tėvas nepaminėjo vardo to miesto, kuriame, paprastai manoma, kad nebūna žemės drebėjimų, kaip tai dažnai nutinka mums bendraujant, Jo žodis atėjo iš dalies regėjimo forma. Pora metų vėliau aš vairavau per Sent Luisą ir staiga pastebėjau senus raudonų plytų pastatus, kuriuos atpažinau, buvau matęs regėjime drebančius ir griūvančius nuo žemės drebėjimo. Meldžiuosi už Memphis ir Sent Luiso sritis. Sietle vyksta žemės drebėjimai ir vulkanų išsiveržimai, bet… visus likusius dalykus palieku maldai.

Vėl apie uraganus:
Jis pasakė, kad pirmas uraganas bus labai nuostolingas ir užgrius kongresą, kai jam reikės spręsti ir taip daug problemų. Antrasis tai pat sukels didelę įtampą JAV ekonomikoje, ir kai tauta pradės atsigauti nuo tų 2 uraganų, Kalifornijoje įvyks žemės drebėjimas. Dar vis jaučiamos Katrinos uragano pasėkmės, nors praėjo jau 12 metų, tai net nežinau ko galima tikėtis po šitų dviejų uraganų – turim laukti ir bus matyti.

Pradžioje aš spėliojau, ar Katrina ir 12 metų vėliau siautęs Harvėjus yra tie minėti uraganai, nors kai Jis kalbėjo buvo toks įspūdis kad jie įvyks vienas po kito. Taigi aš galvojau, kad Harvėjus ir Irma tinka šiam apibūdinimui. Bet kai aš rašau tai, Irma vis dar Atlante – ir aš spėliojiu, kaip ir jūs, įdomu.


Bėda dėl paranašystės tokia, kad matome tik kaip užuominą. Geras pavyzdys yra Mato 2:5, 15 ir 23. Kur cituojamos 3 atskiros pranašystės. Ten sakoma, kad Mesijas bus iš Betliejaus, Egipto, ir Nazareto. Nebuvo galima numatyti, kad Jis gims Betliejuje, persikels į Egiptą kuriam laikui, ir vėl sugrįš bei augs Nazarete. Tik po to, kai tai įvyko, buvo galima suprasti tas pranašystes.

Aš taip pat norėjau pasidalinti kai kuriomis detalėmis apie tai, ką Viešpats pasakė man, kai Jis aplankė mane šiais metais birželio mėnesį. Tai buvo pasakyta dėl to, kad būtų meldžiamasi, Jis tiesiog išdėstė tai tokiu būdu: „Jei kongresas neišleis įstatymų, kurių taip laukiama šį rudenį, investuotojai akcijų biržose praras pasitikėjimą ir įvyks didelis žlugimas panašus, kaip buvo 2008, bet dar didesnis savo apimtimi. 2008 metų finansinė krizė apėmė kelias institucijas ir blogą akcijų kursą, administracija ir kongresas nebuvo pajėgus vykdyti prezidento tikslus. Jei šis žlugimas įvyks, tai paveiks ekonomiką visame pasaulyje ir turės įtakos tautai ir politikai kitų rinkimų ciklo metu.”

Buvo dar daugiau, bet jūs turbūt jau supratote mintį – melskitės už kongresą, kad jis darytų teisingus dalykus, dauguma buvo išrinkti būtent tokiu tikslu. Jis nepaaiškino, ką Jis mano apie kitą rinkimų ciklą – tai priklausys nuo maldos, kuri gali tuos dalykus sustabdyti ir užvilkinti, kas gali žinoti, juk tai priklauso nuo Viešpaties malonės. Mano tikslas – tik informuoti žmones.

Ką Jis pasakė lapkričio 4, 2001
Kai kurie iš jūsų prisimena, ką Viešpats man pasakė, kai pasirodė 2001, lapkričio 4 dieną. Jis pasakė pradėti mūsų namų surinkimų tinklą. Pokalbis buvo toks:

„Tu dirbai apaštalo darbą, bet Aš nedėjau rankų ant tavęs, kaip apaštalui, kad paskirčiau šiai užduočiai: Aš noriu, kad tu pradėtum namų suirinkimą ir namų surinkimų tinklą. Ir sukurtum struktūrą taip, kad ji aprūpintų namų surinkimų judėjimą visame pasaulyje.” Aš leidau, žinoma, uždėti Jam rankas, bet paklausiau šiek tiek sutrikęs (aš buvau patenkintas tuo tarnavimu, kurį tada turėjau.) “ Ar Tu turi jam pavadinimą? Nedvejodamas Jis pasakė : „Tarptautinis Surinkimas be Sienų“ (Church Without Walls International – CWOWI). Tada aš paklausiau, kodėl Jis nori, kad aš tai daryčiau, Jis atsakė:

„Tai dėl laiko, kuris ateina. Būk resursu (aprūpinimu) jiems, nes tai dėl laiko kuris ateina”

„Dėl laiko, kuris ateina” reiškia sandėlį, kažką pastatytą prieš tai, kai iškyla tikras poreikis, ir tai yra CWOWI. Mes esame tinklas šeimos pagrindu sukurtų surinkimų, kurie renkasi namuose, kurių jau yra tam tikras skaičius ir bus dar daugiau, tai „sandėlys” dėl laikų, kurie ateina.

Baigėsi „vienkartinių” santykių, dienos jei girdi tai, ką sako Šventoji Dvasia. Laikas būti vykdytojais, nes Kristaus Gyvenimas yra mumyse. Veik to prioritetų sąrašo Kristaus kūno narių tarpe ribose, tų, su kuriais esi „tame pačiame dvasiniame puslapyje”.

Šiuo metu praėjus 15 metų CWOWI turi seserinius surinkimus visame pasaulyje, ir tie, kurie geriausiai veikia, iš tiesų priklauso nuo vienas kito gyvenimo kelyje. Jei studijuosi krikščionybės istoriją, tu sužinosi, kad yra 2 pagrindiniai faktoriai Kristaus Kūno augimui: Persekiojimai ir ekonominiai sunkumai. Tai sutinka su tuo, ką Jėzus pasakė, apie tą laiką , kai Jis sugrįš, ko Jis ieškos. Mato 25:31-40 „Kai Karalius sugrįš… ir atsisės Savo soste… Jis pasakys tiems, savo dešinėje: „Ateikite Tėvo palaimintieji, ir priimkite karalystę, kuri buvo jums paruošta nuo pasaulio sutvėrimo. Nes Aš buvau alkanas, ir jūs pamaitinote Mane, nuogas, ir jūs apengėte Mane, ligonis, kalėjime, ir jūs aplankėte… kiek tik jūs padarėte tuos dalykus mano broliams, jūs tai padarėte Man.”

Jo prioritetai nebuvo pastatai ir prisitaikymas prie visuomenės, gėdingas lenktyniavimas su kitais pastatu pagrįstos sistemos susirinkimais dėl lankytojų, bet prioritetas – rūpinimasis kitais. Ar mes turime bendravimą ir santykius vienas su kitu? Ar mes esame įsitraukę į kitų gyvenimą daugiau nei vien tik susitikimai sekmadieniais?

Žmonės, o ne pastatai yra jūsų resursai. Draugystė, dalinimais, gyvenimu –dalinimasis sunkumais ir džiaugsmais, pergalėmis ir vienas kitu – santykis su vienas kitais šeimos pagrindu pagrįstame namų surinkime, kuri renkasi namuose – netgi kai ekonomika pakilime ir kultūroje gerbiamas teisumas, visada nutinka dalykų, kurie reikalauja, kad priklausytume vienas nuo kito. Nelaukime nelaimių, dabar vystykime santykius ir draugystes su žmonėmis, kurie tame pačiame dvasiniame puslapyje.

Pradėkime kviesti draugą į svečius, pavaišinkime, pabendraukime, pasimelskime, gal būt pašlovinkime kartu ar pasidalinkime tuo, ką Viešpats parodė jums pastaruoju metu dėl jūsų gyvenimo – statykime ant tokių dalykų. Mūsų prioritetai yra padėti Kristaus kūnui, kaip Paulius sakė: „Darykite gera visiems žmonėms, ypač tikėjimo namiškiams” Galatams 6:10

Kelionės/Kitos naujienos – mūsų konferencija Naujojoje Anglijoje vyks spalio 7-8 dienomis Mančesteryje, Naujajame Hemšire – be Barbaros ir manęs į svečius atvyks Wil ir Ank iš Nyderlandų, mažiausiai 2 žmonės iš Kalifornijos, ir taip pat iš Grandi, Kvakbek seserinių surinkimų taipogi kiti tikėjimo namiškiai iš Naujosios Anglijos srities. Jeigu susidomėjote – daugiau informacijos: syto99@gmail.com.

Aš keliausiu automobiliu lapkričio 4 dieną užsukdamas į Indianapolį, lapkričio 5 dieną būsiu Kolumbijos mieste, Indiana (šiaurinė, centrinė dalis), lapkričio 6 dieną – Grand Repids sritis, ir dar nesuplanavau kur būsiu likusią svaitės dalį, bet noriu užsukti į Kenoša, Viskonsin sritis, ir viliuosi grįžti per Sedar Repids ir Des Moines mažų mažiausiai... detalės vėliau.

Barbara ir aš nutarėmė pasiimti sau 10 dienų atostogų nuo rugsėjo 7-18 dienomis, tuo laiku aš labai nedaug dirbsiu su e-laiškais/Skype/Messenger/Voxer/GroupMe/WhatsApp ir kitais socialinės žiniasklaidos kontaktais – aš planuoju savo Facebook video gyvai nebūdamas ofise… bet kažkur kitur. Ačiū už jūsų maldas ir finansinę paramą. Aš tikrai tai vertinu! Ir žinokite, kad tie, kurie prašė maldos savo e-laiške, arba atsiuntė laišką iš JAV paštu, už jūsų poreikius yra meldžiamasi.

Būkite palaiminti,
John ir Barbara

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.